27 / 04 / 2024

bursa buttim tüyap fuar alanı bilim merkezi

bursa buttim tüyap fuar alanı bilim merkezi

Bursa Büyük şehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’ nin yeni binası, 28 Aralık 2013 Cumartesi günü, ‘Bilimin Sultanları’ adlı özel sergiyle açılıyor...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Kaptan tarafından kuruldu.

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Okan Çiçek tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Toprakman tarafından kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

bursa buttim tüyap fuar alanı bilim merkezi Haberi

bursa buttim tüyap fuar alanı bilim merkezi


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin yeni binası, 28 Aralık Cumartesi günü, ‘Bilimin Sultanları’ adlı özel sergiyle açılıyor.


BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı’nın yanında yaptırılan Bilim ve Teknoloji Merkezi, açılış için gün sayıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin koordinasyon çalışmalarını yürüten Bursa Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan’dan açılış hazırlıklarıyla ilgili detaylı bilgiler aldı. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin bu dönem kente kazandırılan en önemli anıtsal yapılardan biri olduğunu belirterek, merkezin Bursa’nın yanı sıra Türkiye’nin tüm kentlerine hizmet vereceğini söyledi. Gençlerin bilgilerinin uygulamadaki örneklerini merkezde görebileceğini ifade eden Başkan Altepe, “Bursa’da Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin eğitimiyle ilgili tüm konulara destek veriyoruz. Bilim ve Teknoloji Merkezi de öğrencilerin teorik...