13 / 05 / 2024

bursa Çakırhamam kızılay binası yıkım

bursa Çakırhamam kızılay binası yıkım

Bursa'da dün altı katlı eski Kızılay binasının yıkımı yapıldı. Yıkım araç ve yaya trafiğine rağmen önlem alınmadan gerçekleştirildi. O sırada güzergahtan geçmekte olan yolcu dolu iki otobüs tehlike yaşadı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Türk Kızılayı'ndan Düzceli afetzedelere ev yardımı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 17-18 Temmuz'da meydana gelen sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşlara Türk Kızılayı ev yardımı yaptı.

Türk Kızılayı Bursa Karacabey'de inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 30 Mart'ta yapılacak..

Türk Kızılayı Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Bursa İli, Karacabey ilçesi, Tavşanlı mahallesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesi yapılıyor. İhale teklifleri 27 Şubat'a kadar alınacak...

Türk Kızılayı'ndan Bursa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'deki Tavşanlı Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi kat karşılığı inşaat ihalesine çıkarıyor..

Ahmet Akçelik 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayı'na bağışladı!

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Kızılırmak kıyısında bulunan 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayı'na bağışlayan 79 yaşındaki Ahmet Akçelik'e altın madalya verildi.

Bursa Kızılay İş Merkezi’nin temeli atıldı!

Kızılay tarafından Karacabey ilçesine yapılacak olan 4 katlı iş merkezinin temeli törenle atıldı.Ayşe Erim tarafından 1975 yılında Kızılay’a bağışlanan arsaya yapılana olan 4 katlı iş merkezi 66, 95 ve 112 metrekarelik home ofislerden oluşacak.

Düzce Akçakoca'da Kızılay'a bağışlanan bina yıkılacak!

Akçakoca Kızılay Şube Başkanı Nejdet Kalander, Akçakoca Çuhalı çarşısında bulunan ismi gizli tutulan ve Akçakoca dışında yaşayan bir hayırsever tarafından bağışlanan 5 katlı binanın yıkılıp tekrar 5 katlı otel olarak yeniden yapılacağını söyledi.

Düzce Akçakoca'daki Kızılay'a bağışlanan bina yıkılıyor!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Kızılay’a bağışlanan 5 katlı binanın yıkılarak otel olacağı belirtildi. Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye konuştu.

Barış Aydın: Kızılay'da yaşanan park sorununu çözeceğiz!

AK PAK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış "Aydın Kızılay-Sakarya Meydanı projemiz ile mevcut belediye binasını kaldırarak sahip olacağımız alana park düzenlemeleri ile bir meydan oluşturacağız" dedi

Barış Aydın: Çankaya'da değişim Kızılay'dan başlayacak!

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Çankaya’da değişimi Ankara’nın kalbi olan Kızılay’dan başlatacaklarını söyledi. Aydın, Kızılay'daki belediye binasını yıkıp yerine Sakarya Meydanı'nı yapacağını belirtti...

İzmit Kızılay Parkı açıldı!

İzmit'in en büyük parklarından biri Sanayi mahallesinde açıldı. Kızılay adı verilen parkın açılışı için düzenlenen törene AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak katıldı...

bursa Çakırhamam kızılay binası yıkım Haberi

bursa Çakırhamam kızılay binası yıkım

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile Tarihi Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Meydanı Projesi kapsamında altı katlı Kızılay binasının yıkımını gerçekleştirdi. Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; yolcuların da içinde bulunduğu iki otobüs büyük tehlikeyle karşılaştı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti. 

Sosyal medyada yayınlanan video tepkilere neden oldu. Bursalılar, “Bu sorumsuzluk kime ait nasıl böyle saçma bir iş yapılıyor. Bir vatandaşın başına bir şey gelse bunun hesabını kim verecek” diyerek tepkilerini gösterdiler. 

Büyükşehir Belediyesi Hanlar Bölgesi’nde Tophane’den başlayarak, Ulucami, Kozahan, Pirinç Han ve Kayhan Çarşısı’nı içine alan 252 tarihi yapının bulunduğu bölgede geniş çaplı dönüşüm projesi için harekete geçti. Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın ilk etapta 50 milyon TL destek verdiği proje kapsamında Çakırhamam’daki eski Kızılay binasının yıkımı yapıldı. Belediye...