04 / 05 / 2024

bursa çakırlı konutları

bursa çakırlı konutları

Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKI'de görüşmelerde bulundu. Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Orhangazi'de 3.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye, Gemiç, Çakırlı, Arapzade, Sölöz, Çeltikçi ve Dutlıca'da yer alan 9 gayrimenkulü 3 milyon 155 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakırlı tarafından  kuruldu. 

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Bursa Orhangazi 4. Etap için hazırlık!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hayata geçirilecek TOKİ konutları için zemin etüd çalışmaları tamamlandı. TOKİ dördüncü etap konut projesi için hazırlıklar devam ediyor.

TOKİ Bursa'daki emekli konutlarının inşasını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ‘Emekliye İkinci Bahar’ projesi kapsamında yaptığı 1201 konutun inşası tamamlandı..

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

Başakşehir Deprem Konutları'na 2 firma talip!

Başakşehir Deprem Konutları olarak bilinen yeni ismiyle Bayındırlık Sitesi'ne 2 dev inşaat firması talip oldu. Peki Başakşehir Deprem Konutları ne zaman yıkılacak? İşte yanıtı...

TOKİ Bursa İznik Konutları'nda modern ve geleneksel bir arada!

Bursa İznik'te "Mahalle Konsepti" ile yerel mimari kültür esas alınarak projelendirilen Bursa İznik Sosyal Konutları ile 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yerleşim kuruluyor.

Bursa Gemlik TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik'te hayata geçireceği 224 konutun ihalesi yapıldı.

bursa çakırlı konutları Haberi

bursa çakırlı konutları


Orhangazi'nin Çakırlı Mahallesi'nde inşa edilecek TOKİ konutlarıyla ilgili toplanan talep formları değerlendirmeye alındı. Toplanan 300 talep formu TOKİ'ye iletilirken, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan teknik detayların görüşüldüğünü belirterek, TOKl'nin planlanan konutların niteliklerini belirleyerek çalışmalara başlayacağını söyled.i. Orhangazi'de düşünülen 4. etap TOKİ projesi ile ilgili olarak ise daha önce görüşmelerin yapıldığını, ifade eden Çağlayan, bu konuda TOKİ genel merkezinin ön çalışma başlattığını, önümüzdeki günlerde Çakırlı konutları ve Orhangazi'de planlanan konutlar ile ilgili teknik detayların ortaya çıkacağını kaydetti. 



Olay...