25 / 07 / 2024

Bursa Can Şimşek Mimarlık Atölyesi

Bursa Can Şimşek Mimarlık Atölyesi

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, kendi ismini taşıyan mimarlık atölyesini yeni yerinde hizmete açtı. Can Şimşek Mimarlık Atölyesi’ isimli işyerini düzenlediği kokteyl ile açılışını gerçekleştirdi.

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek!

Bursa Teknik Üniversitesi'nde (BTÜ), ahşap konut sistemleri ve hesaplama yöntemlerini içeren bir seminer düzenlendi. AHŞAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kalafat, “Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek” dedi…

Bursa'da yarım kalan inşaatlar güvenliği tehdit ediyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, yarım kalan inşaatların hem can güvenliğini hem de toplumsal güvenliği tehdit ettiğini kaydetti.

Bursa Ebu İshak’ta metruk binalar yerle bir!

Bursa’da madde bağımlılarının mekanı haline gelen, can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk 12 bina, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmayla yıkıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm tartışması sürüyor!

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek ile Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi Başkanı Sevilay Çetinkaya, Bursa'daki kentsel dönüşümü konuştu.

Can Şimşek: Bursa Atatürk Stadyumu projesi korunsun!

MİMARLAR Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, belediyenin geçmişte bazı projeleri sonradan değiştirdiği için Atatürk stadyumu ve meydanı projesinin de değişebileceğini ve bunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Bursa Tolon Fabrikası yenilenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sıcaksu bölgesinde bulunan ve olası deprem riskine karşı can güvenliğini sağlayamayacağı tespit edildiğinden Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararıyla yıkımı gerçekleştirilen ‘Tolon Fabrikası’nın orijinal kimliğiyle yenileneceğini söyledi

Bursa’da göçük: 1 ölü!

Bursa’da 7 katlı bir binanın kanalizasyon bağlantı çalışmalarının yapıldığı sırada meydana gelen göçükte 1 kişi toprak altında kalarak can verdi.

Bursa Yalova Yolu’nun çehresi konut projeleriyle değişiyor!

Bursa Haber gazetesi yazarı Can Topaktaş bugünkü yazısında Yeni Yalova Yolu’nun çehresinin konut projeleriyle değiştiğini dile getirdi. İşte Can Topaktaş'ın o yazısı...

Adil Gökçadır: Bursa''da konut stoku yok!

“Bursa' da 600 bin konut var. Bunun yüzde 60'ı depreme dayanıklı değil” diyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, bırakın depremi can güvenliğinin olmadığını hatırlattı.

Bursa'ya Fark Koleji açılacak!

Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Rıdvan Yavaşcan, "Fark Koleji'nin şube sayısının artması çabamız yok. Eğitim şehri benim memleketim Eskişehir ve 20 yılımı verdiğim Bursa öncelikli projelerimiz olacaktır” dedi

Osmangazi'deki dönüşüm Bursa'yı rahatlatacak!

Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar Gazeteniz Bursa Haber’in ‘Gündem Buluşmaları' toplantısına katıldı. Bursa Haber Gazetesi'nden Can Topaktaş bugünkü yazısında Osmangazi'deki dönüşümü ele aldı.

Bursa Yıldırım'da imar planları yetersiz mi?

Bursa Haber Gazetesi'nin yazarlarından Yunis Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa Yıldırım'daki imar planlarının yetersizliğinden bahsetti. İşte Yunis Can Topaktaş'ın o yazısı..

Bursa Can Şimşek Mimarlık Atölyesi Haberi

Bursa Can Şimşek Mimarlık Atölyesi

Can Şimşek, Merpenevi ile aynı çatı altında hizmete sunduğu ‘Can Şimşek Mimarlık Atölyesi’ isimli işyerini düzenlediği kokteyl ile açılışını gerçekleştirdi. 


Açılışta Şimşek’i; CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Mimarlar Odası üyeleri, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Remzi Çınar, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Basri Akyıldız, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Necla Yörüklü ve Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Taş başta olmak üzere çok sayıda dostu yalnız bırakmadı.


Nitelikli yapı ürünleriyle, çağın gereklerine uygun projeler üreten CŞMA, özel merpen tasarımları ile adını kısa sürede duyuran “iyi merpenler” üretmeyi kendine hedef edinen Merpenevi ile birlikte hizmet vereceği yeni adresinde faaliyete geçti. Nilüfer ilçesi Balat mahallesindeki yeni adresinde faaliyetini sürdürecek olan Şimşek, açılışta yaptığı konuşmada prestijli projelere imza atacağını söyledi. Şimşek sözlerini şöyle sürdürdü:...