01 / 06 / 2024

Bursa Değirmenlikızık Cami çevresi kamulaştırma

Bursa Değirmenlikızık Cami çevresi kamulaştırma

Bursa’yı tüm değerleriyle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Değirmenlikızık Eski Camii çevresinde devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Zen Pırlanta'dan çılgın pırlanta yüzük indirimi! Büyük Zen Pırlanta indirimi başladı!

Zen Pırlanta, 2-22 Temmuz tarihleri arasında yüzüklerde inanılmaz fiyat avantajları sunuyor. Peki, Zen'de pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Aile Destek Programı 2023 Temmuz'da bitiyor diye üzülmeyin, bakanlık şimdi de vatandaşlık maaşı verecek! Kaçırmayın!

Aile Destek Programı 2023 Temmuz'da bitiyor diye üzülmeyin, bakanlık şimdi de vatandaşlık maaşı verecek... Bu maaşı kaçırmayın...

Aile destek ödemeleri bitiyor diye sakın üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı verilecek! Bu parayı mutlaka alın!

Aile destek ödemeleri bitiyor diye sakın üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı verilecek... Bu parayı mutlaka alın... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Aile Destek Programı bitiyor diye üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime verilecek?

Aile Destek Programı bitiyor diye üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı müjdesi geldi... Vatandaşlık maaşı kime verilecek? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT’li) beklediği düzenlemede resmen sona gelindi. EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Bursa Değirmenlikızık Cami çevresi kamulaştırma Haberi

Bursa Değirmenlikızık Cami çevresi kamulaştırma


Bursa’yı tüm değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Değirmenlikızık Eski Camii çevresinde devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Bursa’nın daha yaşanabilir ve daha sağlıklı bir kent olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini anlatan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızda, ilçe ayrımı yapmadan tüm noktalarda halkımızın beklentisi olan, semtlerimizin kalitesini artıracak, oradaki yaşam alanlarını geliştirecek kentsel tasarım projeleri, meydan ve rekreasyon alanı düzenlemelerine de hızla devam ediyoruz” dedi.


“Değirmenlikızık nefes alacak”

Başkan Altepe, mahalle camileri ve çevre düzenlemelerinin, en çok önem verdikleri çalışmalar arasında yer aldığını belirterek, “Mahalle camilerinin etrafının açılması ve çevresinde oturma alanlarının, rekreasyon alanlarının ve tasarım projelerinin yapılmasını önemsiyoruz. Bursa’nın en yoğun ilçelerinden biri olan Yıldırım’da Değirmenlikızık Mahallesi’ndeyiz. Tarihi, eski ve köklü mahallelerimizden biri...