29 / 04 / 2024

bursa Demirtaş İsmetiye bölgesi

bursa Demirtaş İsmetiye bölgesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, iklim değişikliklerine bağlı olarak yaşanan ani sağanak yağışlarla olası sel baskınlarının önüne geçmek için Demirtaş İsmetiye bölgesinin altyapısını sil baştan güçlendirmeye başladı.

Deprem uzmanından son dakika Bursa açıklaması: Bursa fay zonu 3-5 milyon yıldır orada! 7.3'lük deprem olur mu?

Marmara Denizi'nde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Bursa'da 7.3'lük deprem üretebilecek aktif bir fay olduğu gündeme geldi. Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Milli Emlak'tan 10.9 milyon TL'ye 2 arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Dumlupınar mahallesi'nde bulunan 2 arsayı 29 Eylül 2020 günü saat 13:30 ile 14:00'da düzenlenecek.

Osmangazi Demirtaş'ın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyal planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Demir Demirtaş projeleriyle göz kamaştırıyor!

Bursa’nın önde gelen inşaat firması Demir Demirtaş, başlattığı birbirinden değerli projelerle göz dolduruyor. Firmanın sahibi Atilla Demirtaş, inşaat sektörünün canlılığını sürdüreceğini belirtiyor...

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle!

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Bursa Demirtaş bölgesinde hayata geçirilen projede modern, 3 adet 7 katlı ve 4 adet 15 katlı bloklar olarak planlandı.

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.

bursa Demirtaş İsmetiye bölgesi Haberi

bursa Demirtaş İsmetiye bölgesi


BUSKİ tarafından kanalizasyon hattı ile yağmur suyu hattı birbirinden ayrılırken, yaklaşık 10 metrekare kesitli yağmur suyu kanalı ile bölgedeki su baskınları artık tarih olacak.


Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirirken, kentin altyapısını da sil baştan elden geçiren Büyükşehir Belediyesi, özellikle son yıllarda iklim değişikliklerine bağlı olarak yaşanan sel baskınlarına karşı da önlem alıyor. BUSKİ kanalıyla hayata geçirilen çalışmalarla son 5 yılda 2 bin 650 kilometre içme suyu hattı, 1000 kilometrelik kanalizasyon hattı, 500 kilometre yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirildi. Yağmur suyu hatları ve kanalizasyon hatlarının ayrım çalışmalarında yüzde 95’e varan sonuca ulaşılırken, su ve su baskını riskinin yüksel olduğu Demirtaş İsmetiye bölgesi de yenilenen yağmur suyu hattı ile baskın tehlikesinde kurtarılmış oluyor. Bölgedeki kanalizasyon hattı ile yağmur suyu...