05 / 05 / 2024

bursa eşkel plajı açıldı mı

bursa eşkel plajı açıldı mı

Uludağ’dan göllere, şelalelerden tarihi ve kültürel mirasa kadar Bursa’nın sahip olduğu zenginliği en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, şehrin deniz turizminden de hak ettiği payı alabilmesi hedefiyle sahillerde de hummalı bir çalışma başlattı.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

ŞOK’ta Paşabahçe 6’lı dondurma kabı 99,95 TL’ye, kamp termos 329 TL’ye, plaj sandalyesi 169 TL’ye düştü!

Temmuz ayının son indirimlerini duyuran ŞOK, yine çoğu ürünlerine indirim yaptı. Bu doğrultuda, Paşabahçe 6’lı dondurma kabı 99,95 TL’ye, kamp termos 329 TL’ye, plaj sandalyesi 169 TL’ye düştü. İşte 29 Temmuz Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Ekmek fiyatlarında şok zam: Bursa'da ekmeğe 15 TL etiketi!

Temel gıda maddelerinin fiyatlarındaki sürekli artış, vatandaşları derinden etkilemeye devam ediyor. Son olarak Bursa'dan gelen haber, sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin fiyatının 15 TL'ye çıktığını duyurdu. Ekmeğe yapılan bu yüksek zam, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamasını zorlaştırıyor.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Bursa'da son zamanlarda sanayileşme, göç ve hızlı nüfus artışıyla birlikte konut piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Özellikle Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve Mudanya olurken, özellikle Doğu-Batı aksında fiyatlar yükselişe geçti. 

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Bursa'da eğitim verdi!

Lüks konut uzmanlık alanında Türkiye'nin sürdürülebilir en başarılı ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Lüks Konut Satışı Eğitimi" adı altında Bursa da eğitim verdi...

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 500 binden fazla başvuru geldi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019? İşte TOKİ Bursa Nilüfer başvuru sayısı 2019...

bursa eşkel plajı açıldı mı Haberi

bursa eşkel plajı açıldı mı

Uludağ’dan göllere, şelalelerden tarihi ve kültürel mirasa kadar Bursa’nın sahip olduğu zenginliği en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, şehrin deniz turizminden de hak ettiği payı alabilmesi hedefiyle sahillerde de hummalı bir çalışma başlattı. Yıpranan iskelelerin onarılıp yenilenmesinden denizin temizlenmesine kadar her alanda yoğun bir çalışma yürüten Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, sert geçen kışın ardından bozulmaların meydana geldiği Eşkel plajını da yeniden düzenledi.

Açıktan plaja akan dereler menfezler ile plajın altında alınırken, kumlanmanın yoğun bölgeler ile kumu az olan bölgeler arasında tesviye yapıldı. Plajda kış boyunca biriken yosun, ağaç dalları ve çöpler temizlenirken, Eşkel plajı tatilcileri ağırlamaya hazır hale getirildi.


Bursa...