02 / 05 / 2024

Bursa ET-BA arazisi avm projesi

Bursa ET-BA arazisi avm projesi

Ankara Yolu’ndaki 60 dönümlük ET-BA arazisinin alışveriş ve yaşam merkezi olarak planlandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, kurumun Badırga Bölgesi’ne tahliyesinin ardından inşaat çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Yapı denetim kuruluşları isyan etti! Yapın denetim firması çok, denetleme alanı yok!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa’da ihtiyacın üzerinde firma olduğunu, gerçekte öyle bir denetleme alanının olmadığını söyledi.

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Öğrencilerin okula başlama maliyeti dört kat arttı! Veliler kara kara düşünüyor! 12 bin 500 TL'yi gözden çıkaracaklar!

12 Eylül'den itibaren yeni  öğretim yılı başlayacak. Öğrenciler ve veliler yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, bir ilkokul öğrencisinin eğitim masrafı 12 bin 500 TL'ye ulaştığını belirtti. Peki bir öğrencinin okula başlaması ne kadara mal olur?

Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

Milyonlarca insan yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Ulusal Kırmızı Et Başkanı Ahmet Hacıince, Kurban Bayramı öncesi, kurbanlıkların et fiyatlarına göre hangi oranla yüksek satılacağını açıkladı. İşte detaylar…

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Bursa'daki hasarlı binalar yıkılacak!

Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, Bursa'daki hasarlı binalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Şimşek, konuyla ilgili gelecek haftalarda bir protokol imzalanacağını belirtti.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nda hedef 2023!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa'da inşa edilen Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın yapımının 2023'te tamamlanması hedefleniyor. 

Bursa'da ev fiyatları yüzde 50 yükseldi!

İnşaat Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, konut fiyatlarındaki yükselişin en önemli faktörlerinden birinin ise inşaat malzemelerine yapılan zamdan kaynaklandığına dikkat çekiyor. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa'da depreme karşı seferberlik çağrısı! 

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek,  Bursa'da meydana gelen risklere yönelik tespitler için açıklamalarda bulundu. 

Bursa ET-BA arazisi avm projesi Haberi

Bursa ET-BA arazisi avm projesi

Ankara Yolu’ndaki 60 dönümlük Et Balık Kurumu (ET-BA) arazisinin alışveriş ve yaşam merkezi olarak planlandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kurumun Badırga Bölgesi’ne tahliyesinin ardından inşaat çalışmalarının başlayacağını açıkladı.


Bursa’nın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi amacıyla aktivite alanlarını her geçen gün artıran Büyükşehir Belediyesi, son dönemde kente kazandırılan yaşam merkezlerinin arasına bir yenisini daha ekliyor. Ankara Yolu Karapınar Mevkii’nde bulunan ET-BA arazisinde yürütülen proje çalışmaları büyük oranda tamamlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yatırımın detaylarını yerinde inceledi. Başkan Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altun’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başkan Altepe, Bursa’nın marka kent olması, kent ekonomisinin gelişmesi, tüm ilçelerle birlikte daha aktif olması yolundaki çalışmalara devam ettiklerini bildirdi. Bu kapsamda her geçen gün tüm sektörleri...