21 / 05 / 2024

bursa heyelan nedeniyle tahliye edilen binalar

bursa heyelan nedeniyle tahliye edilen binalar

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen heyelan sebebiyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı.

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Sinop'ta yaşanan heyelan dehşete düşürdü! Manzarayı görenler 'Çok büyük afet yaşandı' tespiti yaptı

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Sarmaşık köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle 1 ev yıkıldı, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Bölgede inceleme yapan AFAD hasar tespit raporu çıkardı. Heyelan sonrası bölgede yıkımın büyük olduğu dile getirildi.

Isparta'da heyelan nedeniyle 64 daire boşaltıldı! 

Isparta Eğirdir'de heyelan riski nedeniyle toplam 64 daire boşaltıldı. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Rize'de heyelan riski taşıyan binalar yıkılıyor!

Geçtiğimiz ay çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği heyelan felaketi sebebiyle yaraların sarıldığı Rize'de heyelan nedeniyle yıkılma tehlikesi olan binaların yıkım çalışmaları başladı. 

Zonguldak'ta heyelan nedeniyle bir ev tahliye edildi!

Zonguldak'ta heyelan sonrası yıkılma riski taşıyan bina için tahliye kararı alındı. 

Ordu'da heyelan tehlikesi nedeniyle 36 daireli bina tahliye boşaltıldı!

Ordu'nun Ünye ilçesinde sağanak yağış sonrası istinat duvarında hasar meydana gelmesi ve toprak kayması nedeniyle 36 dairenin yer aldığı bina tahliye edildi. 

Bursa Mudanya'daki evler tehlike altında!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Şehit Mehmet Caddesinde yer alan evler toprak kayması nedeniyle tehlike altında. Bölgede yaşayan vatandaşlar evlerin yıkılmasından korkuyor. 

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesinde son durum!

Danıştay tarafından pazarlık usulüyle gerçekleştirilmesi nedeniyle Bursa'daki metro hattının ihalesini iptal etmişti. Metro hattı için yine aynı usulle ihale yapıldı.

Bursa Büyükşehir 660 kiracısından kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma kararı nedeniyle kepenk indirecek olan esnafından kapalı kaldıkları süre boyunca kira almamaya karar verdi...

Bursa'da 1 yıl içerisinde 750'den fazla kıraathane kepenk indirdi!

Bursa'da koronavirüs salgını nedeniyle 6 ay kapalı kalan kıraathaneler teker teker kepenk indiriyor. 

Kayseri'de heyelan nedeniyle 8 ev tahliye edildi!

Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesindeki bir mahallede 8 ev, heyelan riskine karşı tahliye edildi. 

bursa heyelan nedeniyle tahliye edilen binalar Haberi

bursa heyelan nedeniyle tahliye edilen binalar

Bursa'da birkaç gündür etkili olan yoğun sağanak ve kar yağışından sonra Osmangazi ilçesi Kavaklı Mahallesi Kazım Baykal Caddesi'nde heyelan yaşandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bölgeye çok sayıda AFAD, itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekibi geldi. Toprak kayması sebebiyle bitişik nizam 6 katlı 3 apartmanın da arasında yer aldığı 7 binadaki 60'a yakın konut tahliye edildi.

Heyelan sebebiyle binaların arka bahçelerindeki istinat duvarının çöktüğü, toprak yığınlarının ve beton parçalarının apartmanların 3. katına kadar da girdiği görüldü. Arama kurtarma ekiplerinin de çalışma yaptığı bölgede, binaların çökme riskine karşı park durumundaki araçlar çekiciler aracılığıyla kaldırıldı.

Rize'de heyelan nedeniyle 3 ev tahliye...