17 / 05 / 2024

bursa il çevre düzeni planı

bursa il çevre düzeni planı

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nce 21 Nisan 2015 tarihinde onaylanan Bursa 2020 Yılı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği ve Kırsal Yerleşme Alanlarına İlişkin Plan Notları Değişikliği askı sürecinde...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu: Ankara'nın o ilçesindeki imar planı revizyonu kesinleşmeden iptal edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 'Özel Çevre Koruma Bölgesi' içinde yer alan 'Kentsel Gelişme Alanına' ilişkin imar planı revizyonuna yönelik verilen teklifi iptal etti.

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

TOKİ Bursa projesinde son dakika! Bu ilçedeki 103 yeni konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Bursa projesi için son dakika müjdesi geldi. Bu ilçedeki 103 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

Milli Emlak o ilde 105 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 09:00'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa'da 65 bin TL'ye tarla fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili, Keles ilçesi Alpagut Mahallesi'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Bursa'da satılık tarla fırsatı! Siz de 65 bin TL'ye tarla sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Bursa'da tarla satıyor! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Pınarcık Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. İşte 683 konutluk TOKİ Bursa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa projesi için start verdi! O ilçeye tam 251 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa projesi için düğmeye bastı. Projede 251 konut yer alıyor. İşte detaylar...

bursa il çevre düzeni planı Haberi

bursa il çevre düzeni planı


Bursa 2020 Yılı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Plan Kararları Ve Uygulama Hükümleri 3.25, 3.27, 6.2.4, 6.2.5 Hükümlerine İlişkin Plan Değişikliği ve Bursa 2020 Yılı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Kırsal Yerleşme Alanlarına İlişkin Plan Notları Değişikliği askı sürecinde.


28 Nisan'da askıya çıkan plan değişikliği 1 Haziran'da, 5 Mayıs'ta askıya çıkan Kırsal Yerleşme Alanları Plan Notları değişikliği 5 Haziran'da askıdan inecek.



Plan değişikliği için tıklayın


Plan notu değişikliği için