16 / 05 / 2024

bursa İMSİAD 2. Olağan Genel Kurul Seçimleri

bursa İMSİAD 2. Olağan Genel Kurul Seçimleri

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) 2. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Buzzpark'ta yapılan Genel Kurul toplantısında mevcut başkan Namık Ziya Mescioğlu, oy birliği ile yeniden İMSİAD başkanlığına seçildi.

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Bursa Keles'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 140 konut müjdesi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Keles 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Keles projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Keles 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa İnegöl 2+1, 3+1 fiyatları ne kadar? 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa İnegöl 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa İnegöl projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak Bursa'da 10.2 milyon TL'ye apartman satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa'da yer alan apartman için satış ihalesi düzenliyor. Peki merakla beklenen satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki o ilan...

Bursa'da 13.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da konut fiyatları fırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'daki kentsel dönüşümle ve reskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Gemlik'te 2.Etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından inşa edilen toplu konutlarda ikinci etap anahtar teslimler başladı. 

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Bursa'nın uydu kentlere ihtiyacı var!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, artan sanayi yatırımlarıyla her geçen yıl daha fazla nüfus çeken Bursa'nın sanayi bölgeleri yakınında kurulacak uydu kentlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Kentsel dönüşüm tek seferde yapılmalı!

Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmaları için Kentsel Dönüşüm Kurulu kurulması gerektiğini söyleyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, kentsel dönüşümün kısır döngüye dönmemesi için tek seferde yapılması gerektiğini söyledi. 

Gümüşhane'de inşaat temelindeki göçük nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

bursa İMSİAD 2. Olağan Genel Kurul Seçimleri Haberi

bursa İMSİAD 2. Olağan Genel Kurul Seçimleri

BURSA'NIN en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan İMSİAD, 2. Olağan Genel Kurulu"nu yaptı. Divan Başkanlığı'nı Celal Demir'in yaptığı ve tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Namık Ziya Mescioğlu oy birliğiyle yeniden İMSİAD Başkanlığına seçildi. Genel Kurul'da konuşan Mescioğlu, yeni dönemde daha büyük işler başaracaklarını, bunun sorumluluğunu şimdiden hissettiklerini söyledi. 


FUARLAR KONUSUNDA AKTİFTİK 

2 yıl boyunca İMSİAD Başkanlığını yürütecek olan Mescioğlu,görev süreleri boyunca, yuıt içi ve yurt dışı fuarlarıziyaret ederek,Bursa'nın tanıtımı için aktif bir şekilde çalışacaklarını belirtti. Mescioğlu konuşmasının devamında: "2 yıllık görev süremiz boyunca özellikle fuarlar konusunda çok aktif olmaya çalıştık. BTSO'nun ve KOSGEB'in de katkılarıyla gerek yurt içinde gerekse de yurt dışındabirçok önemli fuarı ziyaret edip ufkumuzu genişlettik. Üyelerimiz olan Bursa'yı inşa eden müteahhitlerimizin gördüğü her yenilikBursa...