19 / 05 / 2024

bursa İMSİAD Sektörel Bilgilendirme Toplantısı 2015

bursa İMSİAD Sektörel Bilgilendirme Toplantısı 2015

İMSİAD, düzenlediği ‘Sektörel Bilgilendirme Toplantısı’nda üyelerinin inşaat sektörünün en öncelikli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşüm konusunda en doğru bilgileri almalarını sağladı.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sektörel güven endeksleri açıklandı! İnşaat sektörü yüzde 3,5 geriledi

Sektörel güven endeksleri açıklandı. Bu kapsamda hizmet ve perakende ticaret sektörlerinde yükselirken inşaat sektöründe düştü.  

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

İnşaat sektörü yatırımlara ara mı veriyor?

İnşaat sektörü yatırımlara ara mı veriyor? İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) üyelerinin bir araya geldiği toplantıda sektörün problemleri ve 2022 öngörüleri konuşuldu...

İnşaat sektöründen fiyatlarda indirim çağrısı!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat malzemelerinde indirim yapılması çağrısında bulundu. Andıç, inşaat sektörünün, 250’e yakın alt sektörün lokomotifi olduğuna vurgu yaptı.

Bursa'da konut fiyatları fırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'daki kentsel dönüşümle ve reskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Bursa'nın uydu kentlere ihtiyacı var!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, artan sanayi yatırımlarıyla her geçen yıl daha fazla nüfus çeken Bursa'nın sanayi bölgeleri yakınında kurulacak uydu kentlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 

5 maddede site yönetimlerinde sektörel çabalar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede site yönetimlerinde sektörel çabalar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Mithat Yenigün: 30 Ağustos'u sektörel başarılarla taçlandırıyoruz!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Küresel olarak referans alınan sektörel dergi ENR’ın (Engineering News Record) 2020 yılı 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 44 firmamız ile yer alarak, dünya ikinciliğini muhafaza etmemiz başarımızın göstergelerinden biridiré dedi...

Berat Albayrak: Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sektörel güven endekslerindeki artışla ilgili konuştu. Albayrak "Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor." dedi.

Bursa'da inşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı.

bursa İMSİAD Sektörel Bilgilendirme Toplantısı 2015 Haberi

bursa İMSİAD Sektörel Bilgilendirme Toplantısı 2015

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen yerlerde 0,5’e kadar emsal artışı yapılabileceği kararının özellikle değerli bölgelerde firmaların önünü açacak bir yaklaşım olduğunu söyledi. Konuşmasının devamında Başkan Mescioğlu: “Biliyor ve inanıyoruz ki, Bursa ve ülkemiz paydasında çalışan biz müteahhit ve inşaat sanayicilerinin çalışmalarına yapılacak her katkı, yapı kalitesinin artmasından, istihdama kadar asıl kamuoyuna fayda sağlayacaktır. Uluşehir Bursamızda yaşayan herkes için özlenen Bursa’nın anahtarı, Bursa inşaat sektörünü koruyup gözetmekten geçmektedir. Bu anlamda, kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen yerlerde 0,5’e kadar emsal artışı yapılabileceği kararı için, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Büyükşehir İmar Komisyonu Başkanı Atilla Ödünç’e ve Bursa Büyükşehir Belediye...