14 / 05 / 2024

bursa istanbul körfez ülkeleri

bursa istanbul körfez ülkeleri

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye konut akımı... Uzmanlara göre Avrupalı yatırım için kıyı bölgelerini tercih ederken, Arapların tercihi İstanbul ve Bursa...

İstanbul Yeni Havalimanı Körfez'le ticareti ikiye katlayabilir!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, "Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." dedi.

Körfez yatırımcısının İstanbul’a ilgisi sürecek!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu, sektörün büyük değişimlere gebe olduğunu gözler önüne seriyor. Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların İstanbul’a ilgisinin sürmesini beklediklerini ifade etti.

Emir Of İstanbul franchise fırsatıyla körfez portföyünü yönetin!

Emir Of İstanbul Global gayrimenkul ve yatırım danışmanlığında sürdürülebilir büyüme ve başarı sağlayarak, Körfez ülkeleri başta olmak üzere Dubai, Katar, Riyad , Kuveyt, Jeddah, USA'daki şubeleriyle dinamik bir kuruluş olmayı hedefliyor.

Körfez Köprüsü Türkiye'nin iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser!

Gazeteci-Yazar Sami Özey, Bağcılar’da düzenlenen bir söyleşi programına katıldı. Özey '' Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser.'' dedi.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

İstanbul'daki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi!

Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Körfez gayrimenkul yatırımcıları İstanbul'da buluşacak!

KONUTDER; Cityscape’in bilgi ortaklığı ile sektöre yeni bir ivme kazandırmak için 12 - 14 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da‘’ Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’’ kapsamında düzenlenecek toplantılara ev sahipliği yapacak.

KONUTDER körfez yatırımcıları İstanbul'da ağırlayacak!

KONUTDER 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ etkinliğine körfez ülkelerinden yaklaşık 35 firmanın katılımı netleşirken, 50 firma Türk firmalarıyla bir araya gelecek.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son durum ne?

Bakan Müezzinoğlu, Vali Münir Karaloğlu ve beraberindekilerle Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen otoyolun Bursa kısmı ile İzmit Körfez Köprüsü'nde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Türk şirketleri Körfez’i İstanbul’da ağırlayacak!

Körfez yatırımcısını Türkiye’ye çekmek için Dubai Cityscape Fuarı’na çıkarma yapan Türk firmaları, şimdi de yatırımcıları İstanbul’da ağırlayacak. Yatırımcılar, KONUTDER’in daveti ile 12-14 Ekim’de İstanbul’a gelecek.

Körfez yatırımcıları İstanbul'a geliyor!

Bu ay Cityscape Global kapsamında Körfez’e çıkarma yapan Türk firmaları, şimdi yatırımcıları İstanbul’da ağırlayacak. 12-14 Ekim’de yatırımcılar İstanbul’da bire bir görüşmeler yapacak.

Körfez yatırımcıları 12-14 Ekim'de İstanbul'a geliyor!

KONUTDER organizasyonuyla, Körfez ülkelerindeki yatırımcı grupların temsilcileri gayrimenkule yatırım, işbirliği ve ortak proje geliştirmek için İstanbul'a geliyor.

bursa istanbul körfez ülkeleri Haberi

bursa istanbul körfez ülkeleri
Yabancılara mülk satışının başlamasıyla birlikte İstanbul'u mesken tutan Araplar, lüks ve büyük konut arıyor. Yabancılara mülk satışının önünü açan Mütekabiliyet Yasası ile İstanbul'a en büyük ilgi Körfez ve Ortadoğu ülkelerinden gelirken, Araplar'ın kentte lüks  ve büyük konutlar aradığı belirtiliyor. Avrupalı kıyı bölgelerinden, Körfez ve Orta Doğu ülkelerinden gelenler ise İstanbul ve Bursa'dan alım yapıyor. Mütekabiliyetin, etkisini 2013 yılının ikinci çeyreğinden sonra göstermesi bekleniyor. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Işık Gökkaya, yabancıların daha çok kıyı bölgelerine ilgi gösterdiğini ifade ederek, Hollandalı ve Almanların da aralarında bulunduğu Avrupalılar'ın daha çok kıyı bölgeleri, Körfez ve Orta Doğu ülkelerinden gelenlerin ise İstanbul ve Bursa'yı tercih ettiğini söyledi. Işık Gökkaya, 'Boğaz'daki köşk ve yalıları soranlar da var. Araplar büyük ve lüks konutlar seviyor....