28 / 04 / 2024

bursa istanbul ulaşım

bursa istanbul ulaşım

ursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "En büyük sıkıntımız; önemli toplantı ve buluşmalarımızı ya İstanbul'da ya da yurt dışında yapıyoruz. Bundan sonra bu etkinlikler inşallah Bursa'da gerçekleşmiş olacak" dedi

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Bursa'da ulaşıma çözüm: Hızlı kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak 6,5 kilometrelik kestirme yolun 3,5 kilometresinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Bursa'nın ulaşım projelerine bakanlık desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Necdet Sümbül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek kentteki ulaşım yatırımları için destek istedi.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

bursa istanbul ulaşım Haberi

bursa istanbul ulaşım


 Bursa Büyükşehir Belediyesinin girişimiyle Bursa ve İstanbul arasındaki ulaşımı ortalama 25 dakikaya indiren helikopter taksinin (helitaksi) tarifeli seferleri törenle başladı.


Merkez Nilüfer ilçesindeki helikopter pisti "Heliport"ta düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşım konusunda önemli hizmetler yaptıklarını söyledi.



Bunlardan birinin, helitaksi olduğuna dikkati çeken Altepe, "Bursa'dan kalkan helikopterimiz başta Kadıköy, Beşiktaş ve Atatürk Havalimanı'na ulaşabilecek. Oralardan da tekrar Bursa'ya ulaşabilecek. Bunun dışında da İstanbul'un 100 ayrı noktasına kiralama usulüyle gidilebilecek'' dedi.


Bursa'nın, başta İstanbul olmak üzere çevresiyle ulaşım ve bağlantılarını güçlendirmek gerektiğini vurgulayan Altepe, helitaksinin de bu anlamda büyük öneme sahip olduğunu bildirdi.


Altepe, ulaşımın, ekonominin atardamarı olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:


"Yerel yönetimler olarak bu konuda güzel bir hamle yapmış oluyoruz. Bu hamleyle Bursa'nın ekonomisine büyük katkı sağlamış olacağız. Bizler de...