25 / 07 / 2024

Bursa İzmir karayolu satışı

Bursa İzmir karayolu satışı

Bursa-İzmir karayolunun bir şeridinin yaklaşık 10 metresinin, babasına ait tapulu tarladan geçtiğini iddia eden Mehmet Sait Bademlioğlu, bu araziyi satılığa çıkardı. Bademlioğlu, bin 40 metrelik arazinin bir bölümünün otoyoldan geçtiğini belirtti...

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

Bursa ve İzmir'de 19 adet 2+1, 3+1 ev satılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi 9 adet, İzmir Güzelbahçe Belediyesi de 10 adet konutu satıyor. Peki satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? 

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Akfen GYO Bursa Ibis ve İzmir Ibis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa Ibis ve İzmir Ibis otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Bursa'nın yapı stoğunun yüzde 50'si kaçak!

İzmir'de yaşanan deprem, fay hatları üzerinde kurulu Bursa’nın  yeni gündemi oldu. Uzmanlar, Bursa'nın yapı stoğunun yüzde 50'sinin kaçak ve mühendislik hizmeti almamış binalardan oluştuğunu söyledi. 

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'in en uzun karayolu tünelinde inşaat durdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ve Bornova arasında yapımına başladığı karayolu tünelinin çalışmaları ihaleyi alan firma tarafından durduruldu…

Bursa Şehir Hastanesi resmen açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’ya gelerek, Türkiye’nin en büyük yatırımı olan İstanbul – İzmir Otoyolu ile Bursa Şehir Hastanesi’nin açılışlarını resmen gerçekleştirdi.

Bursa Karacabey'de arsalar değerlenecek!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek olan otoyol Bursa’nın Karacabey ilçesine değer katacak. 

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

Lotus Office Bursa'da fiyatlar 650 bin TL’den başlıyor!

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

Bursa İzmir karayolu satışı Haberi

Bursa İzmir karayolu satışı


Bursa-İzmir karayolunun bir şeridinin yaklaşık 10 metresinin, babasına ait tapulu tarladan geçtiğini iddia eden Mehmet Sait Bademlioğlu, bu araziyi satılığa çıkardı.


Bademlioğlu, internette araştırma yapan yakınlarının, önceki yıllarda vefat eden babası adına Karacabey ilçesinde kayıtlı parselden yol geçtiğini fark ederek kendisine haber verdiğini söyledi.


Resmi kayıtlarda yaptırdığı araştırmada, bu durumun doğru olduğunu öğrendiğini belirten Bademlioğlu, bin 40 metrelik arazinin bir bölümünün Bursa'dan İzmir'e gidiş yönünde kaldığını anlattı.


Başvurduğu resmi kurumlardan olumlu yanıt alamadığını savunan Bademlioğlu, "5-6 aydır bununla uğraşıyoruz. Bize olumsuz cevaplar verip beklememizi söylediler. Baktık ki olacak gibi değil, en sonunda hukuk yoluna gittik" dedi.


Müracaatlarından sonuç alamayınca bir kısmı yolun yaklaşık 10 metresini kapsayan araziyi satılığa çıkarmaya karar verdiklerini bildiren Bademlioğlu, "Mülkiyet, anayasanın en önemli maddelerinden biridir. Yasal olarak mülkiyet hakkımı...