30 / 06 / 2024

bursa iznik tesisleri

bursa iznik tesisleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi tarafından 50 milyon lira harcanarak yapılan 3 yatırım hizmete sunuldu.

Bursa İznik'te 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa ili İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ili, Elbeyli Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satışa sunuyor. Peki arsaların fiyatları kaç lira? İşte İznik'teki arsa satışına ilişkin merak edilenler...

Bursa İznik'te 10 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Ebeyli Mahallesi'nde yer alan 10 arsayı 1 milyon 41 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Bursa İznik TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Bursa İznik projesinde yer alan 8 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa'ya İznik Çinisi Müzesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan 1. Murat Hamamı Kültür Merkezi’nin ‘İznik Çinisi Müzesi’ olacağının müjdesini verdi.

Bursa İznik'teki bazilika müze oluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik’te göl kıyısının 20 metre açığında 1,5-2 metre derinlikte yer alan ve 1500 yıl önce Aziz Neophytos adına inşa edildiği belirlenen bazilikanın su altı arkeoloji müzesine dönüştürüleceğini müjdeledi.

Bursa İznik TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İznik projesinde yer alan 145 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa İznik Konutları'nda modern ve geleneksel bir arada!

Bursa İznik'te "Mahalle Konsepti" ile yerel mimari kültür esas alınarak projelendirilen Bursa İznik Sosyal Konutları ile 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yerleşim kuruluyor.

bursa iznik tesisleri Haberi

bursa iznik tesisleri

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Hisardere yolu üzerinde yapımı tamamlanan Membran Teknolojisi Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tesisini hizmete açarak, Altyapı çalışmaları biten yolların asfaltlama çalışmalarını başlattı ve Elbeyli sulama tesisi rehabilitasyon merkezinin temel atma törenleri düzenlendi.


Törenlere 24. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili ve 26. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili Adayı İsmail Aydın, Bursa Vali Vekili Ahmet Hikmet Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Müdürleri, Kamu Kurum ve kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri ve İznik halkının katılımı ile gerçekleşti. İlk açılış  Hisardere yolu üzerinde yapımı tamamlanan Membran Teknolojisi Atıksu Arıtma Tesisi ve...