29 / 04 / 2024

bursa kent yatırımları

bursa kent yatırımları

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Bursa'da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Artık şirketlerin değil şehirlerin yarıştığını dile getiren Başkan Aktaş, bir kamuoyu araştırması yaptıklarını söyledi. Aktaş, “En büyük sorunumuz trafik ve kentsel dönüşüm. Bunun için 2035 vizyonu koyduk” dedi

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Bursa yeni yatırımlar ile geleceğe hazırlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geleceği tasarlama hedefiyle yeşili ve görseli daha zenginleşmiş Bursa için çalışmalarına hızla devam ettiklerini açıkladı. 

Bursa’da bugün 237 milyon TL’lik yatırım hizmete giriyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 237 milyon TL’lik yatırımlar bugün hizmete giriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

bursa kent yatırımları Haberi

bursa kent yatırımları

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursa’yı Bursalılarla yöneteceğiz” diyerek CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkanlığına aday oldu. Bursa’nın geleceğini şekillendirecek projelere imza atacağını belirten Mustafa Bozbey, “Bursa kısa bir süre sonra ‘Katılımcı Yönetim Modelimiz’ ile tanışarak lider ve örnek şehir olacak. Belediyecilik dünyanın hemen her yerinde aynı olan bir hizmet alanı. Farkları yaratansa anlayış ve yöntemdir. Bursa’mızı ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz. Bu kez bütün Bursa’ya talibiz” diye konuştu. Çalışmalarının Birleşmiş Milletler’e üye ülkeler tarafından kabul edilen Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin rehberliğinde hazırlandığına vurgu yapan Bozbey, ‘Ulaşılabilir Şehir’, ‘Yaşanan/Yaşayan Şehir’, ‘Yeşil, Beyaz, Mavi Şehir’, ‘Bereketli Şehir’, ‘Eşit Şehir’, ‘Zinde Şehir’ ve ‘Katılımcı Şehir’ olmak üzere toplam yedi ana başlık altında topladığı projelerini Milliyet’ten...