16 / 05 / 2024

bursa köprü güzergahı arsa fiyatları

bursa köprü güzergahı arsa fiyatları

Yapım çalışmaları süren Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve bu projenin en önemli geçiş noktalarından olan, 2015’te bitmesi planlanan İzmit Körfezi asma köprüsü, bu güzergahtaki arsa ve emlak fiyatlarını artırdı...

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Çin'deki sıra dışı köprü görenleri hayrete düşürüyor!

Çin'in Çongçing kentindeki 400 metre uzunluğundaki köprü üzerine inşa edilmiş olan farklı mimarideki yapılar görenleri hayrete düşürüyor...

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı arazi fiyatlarını uçurdu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün üzerinden geçecek olan raylı sistem güzergahında yer alan bölgelerdeki arazi fiyatları uçtu. İhale aşamasında olan raylı sistem şimdiden geçeceği bölgeleri değerlendirdi. 

Konut fiyatlarına ‘3. Köprü’ dopingi!

Sahibinden. com'un emlak endeksi verilerine göre, köprü güzergahında bulunan bölgelerde konut fiyatlarında artış gözlemlendi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

3. Köprü güzergahındaki ağaç kesme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 3. Köprü güzergahındaki bir ağaç kesme çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Ankara Hacettepe Köprüsü'nün güzergahı değişiyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü'nde güzergah değişikliği yapıldı.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

Yavuz Sultan Köprüsü güzergahındaki 5 proje!

8 karayolu ve 2 demiryolu şeridi bulunan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün güzergâhındaki projeler yatırımcının ilgisini çekiyor. İşte köprüye yakın 5 proje...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü manzaralı villa olmayacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, cuma günü açılışı yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü Habertürk Gazetesi'ne anlattı. Bakan Arslan köprü güzergâhında yeni imar alanı oluşturulmasının söz konusu olmadığını belirtti.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek demiryolunun güzergahı!

Bakan Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçmesi planlanan demiryolunun güzergahını açıkladı.

Bursa Vatan-Zafer Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Daha ulaşılabilir Bursa’ hedefiyle Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Gökdere üzeri ‘Vatan – Zafer Köprüsü’ ve yol bağlantısı, törenle hizmete açıldı.

bursa köprü güzergahı arsa fiyatları Haberi

bursa köprü güzergahı arsa fiyatları


İstanbul’dan İzmir’e ulaşımı 4 saate indirecek proje, Bursa, Yalova ve Kocaeli’deki arsa fiyatlarını yükseltti.


Yapım çalışmaları süren Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve bu projenin en önemli geçiş noktalarından olan, 2015’te bitmesi planlanan İzmit Körfezi asma köprüsü, bu güzergahtaki arsa ve emlak fiyatlarını artırdı. Emlakjet.com’un araştırmasına göre, fiyat artışının en yüksek olduğu illerin başında Bursa, Yalova ve Kocaeli...