04 / 05 / 2024

bursa köprü projeleri 2017

bursa köprü projeleri 2017

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Son dakika: Bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyollar açıklandı! İşte ücretsiz olacak o yollar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Cunda Köprüsü'nde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Cunda Köprüsü inşaatında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. İ

bursa köprü projeleri 2017 Haberi

bursa köprü projeleri 2017


Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, yol genişletme ve yeni yollar açma, köprü ve kavşak düzenleme çalışmalarını aralıksız olarak devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaş ve İsmetiye trafiğine nefes aldıracak 3 köprü projesi ile dere ıslah çalışmalarını tamamladı. 


Daha önce 6 metre genişliğine sahip olan ve İsmetiye Deresi üzerinde bulunan köprüler, yapılan düzenlemeyle 12 metre genişliğe ulaştı. İsmetiye Deresi de tamamlanan ıslah çalışmalarıyla birlikte muhtemel taşkınlara hazır hale geldi. Toplam 14.2 milyon TL’ye mal olan yatırımlar, mahalle meydanında gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuyla ilgili olarak “Buraya her gelişimizde, bu derelerden geçtik bu köprüleri kullandık. İsmetiye’ye, Bursamıza yakışmayan görüntüleri hep görmüştük. Şimdi onlar geçmişte kaldı” dedi. İsmetiye Deresi boyunca 4 kilometrelik güzergahın ıslah...