14 / 05 / 2024

bursa malkara yok çalışması

bursa malkara yok çalışması

Karacabey sahilinde, Kurşunlu ve Malkara mahallelerine şiddetli yağmurlarda yol geçişlerinin su baskınlarına neden olmaması için yağmur suyu menfez imalatları gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Naci Görür o ilçeyi işaret etti! Kurtulma şansı yok, muhakkak taşınmalı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesini işaret ederek "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Bursa depreme ne kadar hazır? Dönüşümde neden hareket yok?

Bursa'da Bugün Gazetesi köşe yazarı Mesut Demir, bugünkü yazısında ''Mesut Demir Bursa depreme ne kadar hazır? Kentsel dönüşümde neden hareket yok?'' konusunu kaleme aldı....

Bursa'da kaçak yapıya geçit yok!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Belediyesi tarafından kaçak olarak yaptırılan binayı mühürledi.

Bursa’da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Bursa’nın ulaşım başta olmak üzere birçok kentsel sorunu da tetikleyen kaçak yapılaşmaya karşı etkin bir mücadele ortaya konması kentin zirvesinin tüm dinamiklerinin öncelikli gündem maddesi haline geldi.

Bursa'da konut stoku 5 yılda eritilecek!

Bursa'daki mevcut konut sayısı ve yapısının şehrin sosyal yapısına uygun olmadığını söyleyen Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, ''Bursa'da ev yok demeyin, her yer konut yığını'' dedi.

Bursa'da kiralık ev sıkıntısı yok!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, bölgede kiralık ev sıkıntısının olmadığı söyledi. Çelebi, “İstenen bölgede ev bulunabiliyor. Artışlar da enflasyona bağlı gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşümün merkezi haline gelen Bursa'da kaçak yapılara taviz verilmiyor. Bu yıl, Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri tarafından 21 adet yapının yıkımı gerçekleşti.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılara geçit yok!

Bursa Osmangazi Belediyesi, bölgedeki kaçak ve ruhsatsız yapıları yıkıyor. Yetkililer, 400 metrekare alan üzerinde kaçak olarak inşa edilen depoyu yıktı.

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Adil Gökçadır: Bursa''da konut stoku yok!

“Bursa' da 600 bin konut var. Bunun yüzde 60'ı depreme dayanıklı değil” diyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, bırakın depremi can güvenliğinin olmadığını hatırlattı.

bursa malkara yok çalışması Haberi

bursa malkara yok çalışması

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, “altyapı sorunlarından arındırılmış sağlıklı şehir Bursa” hedefi kapsamında gerçekleştirdiği yatırımlar doğrultusunda bir önemli çalışmalara daha imza attı. Karacabey sahilinde, Kurşunlu ve Malkara mahallelerine şiddetli yağmurlarda yol geçişlerinin su baskınlarına neden olmaması için yağmur suyu menfez imalatları gerçekleştirildi.


Bütünşehir Yasasıyla sorumluluk alanlarına giren ilçelerde yatırım seferberliği başlattıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, Karacabey sahilindeki Kurşunlu ve Malkara mahallelerinde aşırı yağışlara bağlı olarak meydana gelen su baskınlarını önleyebilmek amacıyla prefabrik yağmur suyu menfez imalatları gerçekleştirdiklerini belirtti. Karadan denize doğru gerçekleştirdikleri yağmur suyu menfez yolu ile karada biriken yağmur sularını denize yönlendirdiklerini vurgulayan Çetinavcı, “Bu yol geçişleri ile kara tarafından denize doğru yağmur suyu drenajını sağlamış olduk. Böylelikle meydana gelebilecek su baskınlarının can ve...