18 / 05 / 2024

Bursa marka kent

Bursa marka kent

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Fan Kulüp üyeleriyle Almira Otel'de gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Bursa’daki metruk binalar yıkılıyor!

Bursa'da kent estetiğini bozan ve sosyal riskler oluşturan metruk binalar tek tek yıkılıyor. 

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Bursa Kent Müzesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Kent Müzesi'nin ek binası olarak hizmet verecek olan defterdarlık binasını yeniledi.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Kira protestosu markalara Bursa Marka AVM'de kepenk indirtti!

Yüksek kirayı protesto eden bir grup marka, Bursa’da bulunan Marka AVM’de kepenk indirme eylemi yaptı.

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

Bursa dev yatırımlarıyla örnek kent konumunda!

Bursa, 16 yıldır yapılan yatırımlarla dikkatleri çekiyor. Bölgede yapılan örnek çalışmalara bölge örnek kent konumuna geldi.

Bursa marka kent Haberi

Bursa marka kent

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente vizyon katan çalışmaları işadamlarına anlatan Başkan Altepe, Bursa'nın değerinin her geçen gün arttığına işaret etti. 



'Marka Şehir Bursa'hedefiyle, ulaşımdan spora kadar her alanda yapılan yatırımları örnekleyen Başkan Altepe, "Hepimiz şanslıyız, Bursa gibi güzel bir şehirde yaşıyoruz. Hangi şehre gidersek gidelim Bursa'yı arıyoruz, Bursa'nın güzellikleri başka yerde yok. Değerlerimizin kıymetini dışarıya gittikçe anlıyoruz. Şehrimize sahip çıkıyoruz. Bursa'nın gerçek anlamda bir Avrupa kenti olması hedefinde bizlere büyük iş düşüyor" dedi. 



ÇOK SEKTÖRLÜ KENT

Başkan Altepe, yerel yönetimlerin gücünün kentlere de güç kazandırdığını ifade ederek, ".Artık yerel yönetimler var. Büyükşehir Belediyesi artık Bursa'da 17 ilçede 1100 mahallede öncü hizmetleri gerçekleştiriyor. Yerel yönetimlerin vizyonu, kentlere de yansımış oluyor." şeklinde konuştu. Stadyumdan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine, İznik'teki bazilikadan turizme kadar tüm faaliyetlerini...