03 / 05 / 2024

Bursa Mudanya usulsüz mekan yıkımı

Bursa Mudanya usulsüz mekan yıkımı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde usulsüz ve kıyı kenar çizgisine muhalefet ettikleri gerekçesiyle sahil şeridindeki çok sayıda kafe ve beach belediye zabıta ekipleri tarafından yerle bir edildi.

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Mudanya'da hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 2 arazi satılıyor! 

Mudanya Milli Emlak, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Halilbey ve Aydınpınar mahallelerinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Bursa Mudanya'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Mudanya Belediyesi'nden satılık 22 arsa!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan 22 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

Mudanya Belediyesi, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy mahallesinde yer alan 23 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Mudanya'daki arsaların satış fiyatları ve metrekareleri ne kadar? İşte o satışla ilgili detaylar...

Bursa Mudanya'da yüzde 20 indirimle KDV'den muaf arsa fırsatı!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale detayları...

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

Mudanya Belediyesi Bursa'da arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Elektrikte flaş gelişme! Usulsüzlük oyunu indirim olacak

Lisanssız elektrik üretiminde suistimalleri önlemek için harekete geçen EPDK, hayvancılık, sulama ve üretim tesislerini göstererek usulsüz şekilde iki katından fazla elektrik üretimi yapan sanayicinin enerjisini bedelsiz olarak verecek.

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Bursa Mudanya usulsüz mekan yıkımı Haberi

Bursa Mudanya usulsüz mekan yıkımı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde usulsüz ve kıyı kenar çizgisine muhalefet ettikleri gerekçesiyle sahil şeridindeki çok sayıda kafe ve beach belediye zabıta ekipleri tarafından yerle bir edildi.


Birçoğu 10-15 senelik olan plaj ve kafelerin işletmecileri yıkımın kanunsuz yapıldığını öne sürerek, mekanlarının yıkılmasına tepki gösterdiler.


Mudanya Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda Bursa’dan gelen çevik kuvvet ekipleri ile Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ve zabıtanın gözetiminde plajlara ait saksı ağaçları, şezlong, şemsiye, büfe ve malzemeleri yerlerinden söküldü. Kafe ve büfe olarak kullanılan kapalı alanların da yıkımına başlandı.


Mudanya Belediyesi Belediye Başkan Yardımcıları Metin Şen ve Hakan Karademir, yıkımlar konusunda kanunsuz bir eylem olmadığını ifade ederek, kıyı kenar çizgisi kanunu gereğince sahillerde herhangi bir yapılaşmanın olmaması gerektiğini, burada bulunan işletmelerin bu kanuna aykırı olarak sahillerde konuşlandıklarını...