04 / 05 / 2024

bursa Mustafa Bay

bursa Mustafa Bay

Bursa’da 7 katlı bir binanın kanalizasyon bağlantı çalışmalarının yapıldığı sırada meydana gelen göçükte 1 kişi toprak altında kalarak can verdi.

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Bursa'da 23 adet arsa 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa ili, Büyükorhan ilçesi, Kınık, Karalar ve Bayındır mahallelerinde yer alan 23 adet arsayı 18 bin 85 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte  ayrıntılar...

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Bursa'da 226 dönüm arazi üzerine konut projesi geliyor!

Olay Gazetesi yazarı Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa'da 226 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan konut projesini kalame aldı. İşte Özdal'ın o yazısı...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Orhaneli'de konutta talep patlaması yaşanıyor!

Olaycom yazarlarından Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa Orhaneli'de konut piyasasını kaleme aldı.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Bursa'daki yapılar depreme hazırlanmalı!

Olay Gazetesi köşe yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinde Bursa'daki yapıların depreme dayanıklılığını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın 'Vatandaş gönül rahatlığıyla yeni konutta bile oturamayacak mı?' başlıklı yazısı...

Bursa'da konut fiyatları fırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'daki kentsel dönüşümle ve reskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Bursa'nın uydu kentlere ihtiyacı var!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, artan sanayi yatırımlarıyla her geçen yıl daha fazla nüfus çeken Bursa'nın sanayi bölgeleri yakınında kurulacak uydu kentlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Mustafa Varank Türkiye'nin Otomobili'nin üretileceği fabrikanın temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada yerli otomobil üretimi için Bursa Gemlik'te tahsis edilen arazide inşaata başlama tarihinin 18 Temmuz olarak belirlendiğini söyledi.

bursa Mustafa Bay Haberi

bursa Mustafa Bay


Bursa’da 7 katlı bir binanın kanalizasyon bağlantı çalışmalarının yapıldığı sırada meydana gelen göçükte 1 kişi toprak altında kalarak can verdi.


Göçük sonucunda Mustafa Bay (44) isimli bir işçi toprak altında kaldı. Yarım saati aşkın kurtarma çalışmalarının ardından şahsın cansız bedenine ulaşıldı. İşçinin cesedi toprak altından güçlükle çıkarıldı. Mesai arkadaşları ve yakınları fenalık geçirirken, olayla alakalı tahkikat...