02 / 05 / 2024

Bursa OSB çevre dostu fabrika

Bursa OSB çevre dostu fabrika

Finasmanı yabancı fonlardan sağlanacak Bursa Teknoloji OSB’de akıllı fabrika binaları hem çevreye zarar vermeyecek hem de kendi enerjisini üretecek.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa'daki 22 konut ve 22 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 22 adet konut ve 22 adet iş yerini satışa çıkardı.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Bursa OSB'den yatırımcılara satılık arsa!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, OSB sınırları içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihalesi 15 Ekim'de gerçekleşecek.

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Oyak Renault, Bursa OSB'de fabrika kuracak!

Oyak Renault tarafından Bursa'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın temeli, 19 Ekim'de atılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarının 3'te biri satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa- Osmangazi’ deki Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projelerine talep yağıyor. Gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 388 gayrimenkulü satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 351'i konut, 37'si işyeri olmak üzere toplam 388 gayrimenkulü Turyap aracılığı ile satışa çıktı..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Bursa OSB'de parsel satılıyor!

Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 2562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa tabi olan bir adet parsel teklif verme usulü ile satışa çıkarıldı.

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Bursa Uludağ OSB yeni binasına kavuşuyor!

Bursa Uludağ Organize Sanayi Bölgesi adını alan Gürsu Organize Sanayi Bölgesi yeni idare binasına kavuşuyor. Uludağ OSB, bu alanda Bursa'nın akıllı binalarından birini kazandıracak.

Bursa OSB çevre dostu fabrika Haberi

Bursa OSB çevre dostu fabrika

Bursa sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde kurulması planlanan, Bursa Teknoloji OSB’nin (TEKNOSAB) müteşebbis heyeti oluşturuldu. Vali Münir Karaloğlu başkanlığında oluşturulan müteşebbis heyette BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, Karacabey Belediye Bakanı Ali Özkan, BTSO yönetim kurulu üyeleri İsmail Kuş, Emin Akça, Fahrettin Gülener, Ferudun Kahraman, Aytuğ Onur, Hasan Gürses, Cüneyt Şener, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil ve sanayicilerden oluşan 15 kişi yer alıyor. Yaklaşık 13 milyon metrekarelik bir alanda kurulacak sanayi bölgesinde kamulaştırma çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak. 10 milyar TL’ye mal olması beklenen bölgenin finansmanı yabancı fonlardan sağlanacak. 


BTSO Başkanı İbrahim Burkay, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ortaya attıkları projenin 1 yıl gibi kısa bir sürede ete kemiğe büründüğünü belirterek, Bursa sanayisinin ve...