19 / 05 / 2024

bursa osb tekstil boyahaneleri nerede

bursa osb tekstil boyahaneleri nerede

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Tekstil Boyahaneleri Organize Sanayi Bölgesi (TOSAB) yönetim kurulu üyeleriyle Botanik Park'ta bir araya geldi. Altepe, üreticilerin çevreye duyarlı davranmasını istedi...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Tekstil İhtisas OSB’de yatırımlar Kahramanmaraş’ı devleştirecek!

KASİAD Başkanı Ali Arpasatan,  tekstil, metal mutfak eşyaları ve gıda sektöründe ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri’nin kurulmasının bölgeyi büyütüceğini anlattı.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık tekstil fabrikası!

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Yıldırım İlçesi, Demetevler Mahallesi 6895 ada 6 parselde yer alan tekstil fabrikasını 10 milyon 546 bin 199 TL'ye satıyor...

Ankapark, ECS Stil Tekstil’e mi devredildi?

Ankara’da kulislerde, GBM Ticaret AŞ-Çelik ortaklığının, Ankapark'ın işletmesini, Bursa merkezli ECS Stil Tekstil’e devrettiği konuşuluyor...

Bursa OSB'den yatırımcılara satılık arsa!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, OSB sınırları içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihalesi 15 Ekim'de gerçekleşecek.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Bursa Orhaneli'ye yeni OSB kuruluyor!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 500 milyar dolarlık maden rezervi belirlenen alanda yeni organize sanayi bölgesi kurulması planlanıyor. Bölgede 45'ten fazla fabrika kurulacağını açıklandı.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de yer tahsisi yapıldı!

Diyarbakır’da terör olaylarının sona ermesiyle yatırımların önü açıldı. İstanbul’daki firmaların oluşturduğu 49 firmaya Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yer tahsisi yapıldı.

Oyak Renault, Bursa OSB'de fabrika kuracak!

Oyak Renault tarafından Bursa'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın temeli, 19 Ekim'de atılacak.

bursa osb tekstil boyahaneleri nerede Haberi

bursa osb tekstil boyahaneleri nerede


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Tekstil Boyahaneleri Organize Sanayi Bölgesi (TOSAB) yönetim kurulu üyeleriyle Botanik Park'ta bir araya geldi. TOSAB Müteşebbis Heyeti Toplantısı’nda Badırga mevkiinde çalışmaları devam eden organize sanayi bölgesi çalışmaları hakkında bilgiler verildi. 


TOSAB sunumunu izleyen Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da halkın huzuru ve mutluluğu için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek "Bursa’da en büyük hassasiyetimiz çevreyle ilgili. Büyükşehir Belediyesi olarak çevre yatırımlarını önemsiyoruz. Bursa, sanayi kenti, üretim kenti. Sanayiciler tabii ki üretime devam etsinler ancak, aynı zamanda çevreye de duyarlı davransınlar istiyoruz. Badırga’da yapılan çalışmaların devam ettiğini görüyoruz, burada 1 yıl içinde fabrika inşaatları devreye girecek. Önemli olan zaman kaybetmeden, en sağlıklı hizmetin verilmesidir. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bursa’da sanayi de...