27 / 04 / 2024

Bursa Osmangazi arsa ihalesi

Bursa Osmangazi arsa ihalesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Osmangazi İlçesi, Nalbantoğlu Mahallesi'nde yer alan otopark vasıflı gayrimenkulü satışa çıkardı. Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi. 

Bursa Osmangazi'de 82.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 82 milyon 978 bin 442 TL'ye 2 arsasını satıyor. İhale 19 Aralık'ta gerçekleşecek..

Bursa Osmangazi'de 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Osmangazi Altınova'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 16 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek arsanın toplam bedeli 4 milyon 612 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa ihalesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Yüzölçümü 3 bin 119,15 metrekare olan arsanın satış bedeli 5 milyon 614 bin 470 TL olarak belirlendi.

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da 7 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Osmangazi Belediyesi Bursa'da 4 arsa satacak! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan beş adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 4 adet arsa nitelikli gayrimenkulü satıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Mudanya Belediyesi Bursa'da arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Osmangazi arsa ihalesi Haberi

Bursa Osmangazi arsa ihalesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Osmangazi İlçesi, Nalbantoğlu Mahallesi'nde bulunan otopark vasıflı gayrimenkul 27 milyon TL bedel ile satışa sunuldu. 

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Nalbantoğlu Mahallesi 5521 Ada 1 Nolu Parselde Bulunan Otopark Vasıflı Taşınmazın Satışı

Tahmin Edilen Bedel : 27.000.000,00- TL
Geçici Teminat %3 : 810.000,00- TL

Yukarıdaki ilanlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye konulmuştur. İhaleler, Belediyemiz Encümenince 04/09/2018 Salı günü saat 15:00’da Belediyemizin Encümen Toplantı Salonunda ayrı ayrı yapılacaktır.

İhale şartname ve ekleri, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı İhale Şube Müdürlüğü’nde görülebileceği gibi her bir ihale için 500,00-TL (KDV Dahil) bedel ile temin edilebilir.

İstenen belgelerin ihale günü 14:00’a kadar Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü’ne (Bursa Büyükşehir Belediyesi Yeni...