11 / 05 / 2024

bursa özelleştirme ihale

bursa özelleştirme ihale

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi 'de yer alan arsa ve üzerindeki inşaat halindeki yapılar satış yöntemi ile özelleştirilecek. İhale 26 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31664 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Özelleştirme İdaresinden yatırımcılara arazi fırsatı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hazineye ait olan taşınmazların özelleştirilmesine dönük kapsamlı bir ihale süreci başlattı. İhalelerde, 27 kentte yer alan yaklaşık 1127 dönüm büyüklüğünde 107 taşınmazın satışı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'da özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'da bulunan toplam 17 taşınmazı özelleştirecek. 7 Eylül olarak belirlenen ihale tarihi, 19 Eylül gününe ertelendi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 4 ilde özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla, Antalya, Bursa ve Ankara'da bulunan toplam 5 taşınmazı özelleştirecek. Özelleştirme ihalesinin bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kalamış Marina'da özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) limanlar ile birlikte Kalamış Marina’nın da ihale sürecine başlıyor.

Dolardaki artış özelleştirme ihalelerini nasıl etkiledi?

Türk Lirası'nın yılbaşından bu yana dolar karşısındaki değer kaybının yüzde 20'yi aşması özelleştirme ihalelerini de vurdu. Özelleştirmelerin daha önce ihale ve devir işlemleri 6 ay içinde tamamlanıyordu.

Dikili'deki arsa Başbakanlık Özelleştirme ihalesi'nce iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir İli Dikili İlçesi'nde bulunan arsanın satışı için düzenlenecek olan ihale iptal edildi.

ADÜAŞ'ın Bursa'daki özelleştirme ihalesinin son teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ADÜAŞ'ın, Bursa Osmangazi ilçesinin Çekirge Mahallesindeki taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde, son teklif verme tarihi uzatıldı.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Yeniköy Yatağan Termik Santrali özelleştirme ihalesi 13 Mart'ta!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, YEAŞ Yeniköy Yatağan Termik Santrali'nin işletme hakkının verilmesi için ihaleye çıktı. 13 Mart 2015 tarihine kadar teklifler alınacak. İhalenin ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Soma Termik Santrali özelleştirme ihalesi bugün!

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait, Soma B Termik Santrali ve bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılıyor...

bursa özelleştirme ihale Haberi

bursa özelleştirme ihale


Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Çekirge Mahallesi, 4167 Ada, 6 ve 7 Parsel numaralı toplam 40.961,95 metrekare yüzölçümlü arsaların üzerinde bulunan inşaat halindeki yapılar ile birlikte “satış” yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla ihale edilecek. İhale 26 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için