06 / 05 / 2024

Bursa sağlık çalışanları otelleri

Bursa sağlık çalışanları otelleri

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde! Resmen açıklandı! 81 ilde sağlık personeli ve memur alımı yapılacak!

İŞKUR 81 şehir genelinde 376 sağlık personeli ve 842 memur alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı personel alımı! Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Bakandan açıklama geldi mi?

Sağlık Bakanlığı ikinci alım yapılacak mı, ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı ikinci alıma dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli mi? Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli oldu mu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Bursa sağlık çalışanları otelleri Haberi

Bursa sağlık çalışanları otelleri

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonucunda 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Belediye'nın yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde belediye tarafından kiralanan otel, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına hizmet sunacak.

Sağlık çalışanlarının daha iyi koşullarda dinlenmesi için otelde, ilk etapta bir ay boyunca 70 kişi yaşayabilecek.

Açıklamada ifadeleri yer alan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yerel yönetimler olarak bu zor günlerde sağlık personeline destek olmayı sorumluluk olarak gördüklerini kaydetti.

Koronavirüsle mücadelede tedbirleri artırdıklarını anlatan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Bir yandan temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaparken, bir yandan da ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize sosyal destek bağlamında gıda yardımı, sıcak yemek ve ekmek yardımı noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte en çok risk altında bulunan ve fedakarca hizmet...