25 / 08 / 2024

bursa sokak yenileme çalışmaları

bursa sokak yenileme çalışmaları

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda başlattığı kilit parke, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Bursa şantiye alanına döndü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında Bursa’nın ana arterlerinde asfalt yenileme çalışmalarına hızla devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mahallelerde yıllar boyunca beklenen hizmetler yerine getiriliyor.

Bursa Hisar’da binaların cepheleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Hisar’ın tarihi özelliklerini korumak adına başlattığı Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi'ni tüm hızıyla sürdürüyor. Projenin en önemli çalışmalarından biri olan Oruçbey Caddesi’ndeki binaların cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı. 

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 230 konut!

TOKİ tarafından Bursa'nın Gemlik İlçesi'ne bağlı Cihatlı Mahallesi'nde Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 230 konut yapılması planlanıyor..

Bursa Beton müteahhitlerin tercih ettiği bir marka oldu!

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Bursa Yıldırım'daki itfaiye binası aile sağlığı merkezi oluyor!

Yeteri kadar sosyal donatı alanı olmayan Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir aile sağlığı merkezine daha kavuşmuş olacak.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Bursa Karacabey'de çıkmaz sokak imarı mahkemelik oldu!

Karacabey Sırabademler Mahallesi’nde 1977 yılında ifrazı yapılan bir çıkmaz sokak etrafında, Belediye Meclisi tarafından yapılan bazı değişiklikler, kişiye özel muamele ve imar mevzuatına aykırı inşaat ruhsatı verildiği iddialarıyla yargıya taşındı.

Gölcük'teki sokak yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

bursa sokak yenileme çalışmaları Haberi

bursa sokak yenileme çalışmaları


Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda başlattığı kilit parke, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi. Yıldırım’ın 69 mahallesindeki kaldırım ve parke yollarda yerinden oynayan taşlar kaldırılıp yerine yenileri yerleştiriliyor. İşletmelerin yoğun olduğu, özellikle ağır araçların mal bırakmak için girdiği sokaklar tahribata uğrarken, vatandaşların takılıp düşmelerine ya da yağmur sularının üzerlerine sıçramasına neden olan tahribatlar, onarım ekiplerince gideriliyor. Kaldırım taşlarını tek tek inceleyen ekipler, risk oluşturan taşları yerinden söküp yeniden yapıyor. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına ağırlık verdiği merkezlerin yanı sıra ilçenin diğer bölgelerinde yapılan tespitler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda nokta tamir konusunda çalışmaya devam ediyor.



ŞEHİR ESTETİĞİ ÖN PLANDA


Yıldırım’daki yaşam standartlarını üst seviyelere ulaştırmak...