29 / 04 / 2024

Bursa tanıtımları

Bursa tanıtımları

Yıllık 5 milyon turist ve marka kent gibi hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Bursa’nın yeni sloganı “Ulu Şehir”, yeni logosu ise “Ateşte Açan Lale” oldu. Yeni logoda lale ve çintemani deseni ana figürü oluşturuyor

Bursa Ateşte Açan Lale ile dünyaya tanıtılacak!

Yıllık 5 milyon turist ve marka kent gibi hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Bursa’nın yeni sloganı “Ulu Şehir”, yeni logosu ise “Ateşte Açan Lale” oldu. Yeni logoda lale ve çintemani deseni ana figürü oluşturuyor

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe proje tanıtımları online satış ofislerinden yapılacak!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, gelişen şartlarda gayrimenkul sektöründe proje tanıtımlarının online satış ofislerinden yapılacağını ifade etti...

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

İstanbul'da yılbaşından itibaren 12 bin 600 konut tanıtıldı!

İnşaat Sektörü, 2017'nin ilk yarısında da yatırımlarına devam etti. İstanbul'da,7 ayda toplam yatırım değeri 11 milyar lirayı bulan 12 bin 600 konutluk yeni proje tanıtıldı.

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı!

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı. Bursagaz’ın Genel Müdürlük binası, Bursa kent merkezinde LEED-çevre dostu bina sertifikası alan ilk bina olarak kayda geçti.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi Emlak Fuarı'nda tanıtılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi”, İstanbul CNR Emlak-Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılacak.

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

E.C.A ve Serel tasarımlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

ANFAŞ, yurtdışı tanıtımlarıyla kış turizmine ivme kazandıracak!

ANFAŞ, yaptığı yurtdışı tanıtımla kış turizmine de ivme kazandıracak. Hedef kış aylarında gelen turist sayısını iki katına çıkartmak ve 5 yılda 1 milyon turiste ulaşmak

Ziya Yılmaz: Kentsel dönüşümün kaynağı yurtdışı tanıtımları!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yurt çapında hayata geçirilecek bir kampanya, ülke tanıtımı ve lobi çalışmaları sayesinde kazanılacak paranın kentsel dönüşüme büyük bir kaynak oluşturabileceğini söyledi.

Bursa tanıtımları Haberi

Bursa tanıtımları


Bursa Turizm Kültür Tanıtma Birliği, Bursa’nın yeni logosunun tanıtımını yaptı. “Ulu şehir” sloganıyla tanıtılan yeni logoda 2 ana figür ve 3 renk bulunuyor. Lale figürünün yanı sıra “Adalet, güç ve bilgeliği” simgeleyen Çintemani deseni de ana unsurları oluşturuyor. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan lansmanda konuşan Bursa Turizm Kültür Tanıtma Birliği Başkanı ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu, sanayi, turizm, tarım, sağlık, termal, kültür ve sanat alanlarında Bursa’nın adını dünyaya duyurduğunu belirterek, “Hedefimiz yıllık 5 milyon turist. Bursa’yı günübirlik destinasyon olmaktan çıkarmak, ziyaretçilerimizi en az 5 gün Bursa’da konaklatarak 1.2 trilyonluk turizm pastasından pay almak istiyoruz” dedi. 


Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi, Sultan Külliyeleri ve Cumalıkızık Köyü’nün UNESCO Dünya mirası listesine girdiğini hatırlatan Karaloğlu, Bursa’nın Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği’ne...