17 / 05 / 2024

Bursa Tekstik Mükemmeliyet Merkezi inşaatı

Bursa Tekstik Mükemmeliyet Merkezi inşaatı

Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi’nin, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Merkezin kente büyük değer kazandıracağı belirtiliyor.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. İşte 683 konutluk TOKİ Bursa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Bursa'da 13.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da ev almanın tam zamanı!

Ülkede yaşanan ekonomik krizden dolayı gayrimenkul sektörü de etkilendi. Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Bursa Başkanı Göksel Birsen, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursa'da ev kiraları hızla yükseliyor!

Bursa'da ev kiraları rekora koşuyor. Şehirde bin TL'den ucuz ev kalmadı. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, fiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul almak için doğru zaman mı?

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdal Çelebi, "Gayrimenkul fiyatlarında artış yaşanacağına dair bir öngörümüz var. Şimdi konut almak için doğru bir zaman" dedi.

TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açıldı!

Gebze'de TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Bursa Kent Müzesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Kent Müzesi'nin ek binası olarak hizmet verecek olan defterdarlık binasını yeniledi.

Bursa'da konut stoku 5 yılda eritilecek!

Bursa'daki mevcut konut sayısı ve yapısının şehrin sosyal yapısına uygun olmadığını söyleyen Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, ''Bursa'da ev yok demeyin, her yer konut yığını'' dedi.

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

Bursa Tekstik Mükemmeliyet Merkezi inşaatı Haberi

Bursa Tekstik Mükemmeliyet Merkezi inşaatı

Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi’nin, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Merkezin kente büyük değer kazandıracağı belirtiliyor.


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) kente kazandırmaya hazırlandığı Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi, İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi ile Türkiye'nin en büyük Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi'nin yeni hizmet binası eylül ayında hizmete açılacak. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 2015 yılının aralık ayında DOSAB'taki BUTGEM yerleşkesinin yanında temeli atılan ve hızla yükselen projeleri yerinde inceledi. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürses, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve BTSO MESYEB Genel Müdürü Ramazan Karakök ile birlikte DOSAB'ta bulunan her iki binanın inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Burkay, yaptığı değerlendirmede, yeni projelerin kente büyük değer...