04 / 05 / 2024

bursa Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ne zaman kurulacak

bursa Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ne zaman kurulacak

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği' ndeki görevine yeniden seçilen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “ Bursa' ya 12 milyon lira yatırımla Tekstil Mükemmeliyet Merkezi kuracağız " dedi...

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Mühendis olmayı seçenlere 5 bin 500 TL burs verilecek! YKS sonuçları açıklandı, burslar belli oldu! 

Türk Moda Endüstrisi, daha katma değerli ihracat için Tekstil Mühendisliği’ni tercih eden başarılı gençlere karşılıksız burs ve iş garantisi sağlıyor. Peki tekstil Mühendisliği bölümünü seçenlere ne kadar burs verilecek? İşte merak edilen o ayrıntılar...

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. İşte 683 konutluk TOKİ Bursa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Bursa'da 13.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da ev almanın tam zamanı!

Ülkede yaşanan ekonomik krizden dolayı gayrimenkul sektörü de etkilendi. Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Bursa Başkanı Göksel Birsen, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursa'da ev kiraları hızla yükseliyor!

Bursa'da ev kiraları rekora koşuyor. Şehirde bin TL'den ucuz ev kalmadı. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, fiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul almak için doğru zaman mı?

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdal Çelebi, "Gayrimenkul fiyatlarında artış yaşanacağına dair bir öngörümüz var. Şimdi konut almak için doğru bir zaman" dedi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31221 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açıldı!

Gebze'de TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

bursa Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ne zaman kurulacak Haberi

bursa Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ne zaman kurulacak


Türk tekstilin önemli temsilcilerini bünyesinde barındıran Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği'nde (UTİB) İbrahim Burkay güven tazeledi. Tek listeyle gidilen seçim sonucunda 4 yıllığına yeniden aynı göreve seçilen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Bursa'ya 12 milyon lira yatırımla Tekstil Mükemmeliyet Merkezi kuracağız" dedi.


Üyelerden gelen talep üzerine yeniden aday olduğunu kaydeden Burkay, 8 yıl önceki heyecanla yeniden göreve devam edeceğini kaydetti.


Yeni dönemde de ülke ihracatına katkı sunacaklarını ifade eden İbrahim Burkay, "Ar -Ge Proje Pazarı, Bursa Tekstil Konfeksiyon Merkezi, uluslararası fuarlara milli katılım organizasyonları ve tasarım yarışmaları gibi sektörün ufkunu açan ve aynı zamanda üretim ve ihracata da katkı sağlayan çalışmalarımız oldu. Yeni dönemde de Birliğimiz ve ülke ihracatımıza katkı sunmak için gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.


İHRACAT ARTTI, PROJELER ÖNCÜ OLDU


Burkay’ın UTİB Başkanı günden...