30 / 06 / 2024

bursa tesisleri

bursa tesisleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi tarafından 50 milyon lira harcanarak yapılan 3 yatırım hizmete sunuldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa Ayyıldız Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesine 1 milyon 300 bin TL bedelle inşa edilen Ayyıldız Spor Tesisleri hizmete açıldı.

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım bölgesi için yaptırdığı Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası açıldı.

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Bursa, Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin yüzde 40'ı tamam!

Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı hızla sürüyor. Yüzde 40'ı tamamlanan Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri 37 dönümlük alanda inşa ediliyor.

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Bursa’yı sporda da öncü ve örnek bir kent haline getirmek amacıyla başta stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve eğitim kurumlarına spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kültürpark'a buz pateni pisti kazandırdı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya 25 milyon TL'lik tesis!

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor. 20 yıldır boş duran bölge dev bir komplekse dönüşüyor.

bursa tesisleri Haberi

bursa tesisleri

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Hisardere yolu üzerinde yapımı tamamlanan Membran Teknolojisi Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tesisini hizmete açarak, Altyapı çalışmaları biten yolların asfaltlama çalışmalarını başlattı ve Elbeyli sulama tesisi rehabilitasyon merkezinin temel atma törenleri düzenlendi.


Törenlere 24. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili ve 26. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili Adayı İsmail Aydın, Bursa Vali Vekili Ahmet Hikmet Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Müdürleri, Kamu Kurum ve kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri ve İznik halkının katılımı ile gerçekleşti. İlk açılış  Hisardere yolu üzerinde yapımı tamamlanan Membran Teknolojisi Atıksu Arıtma Tesisi ve...