29 / 04 / 2024

bursa toplulaştırma arazi

bursa toplulaştırma arazi

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

2024'te 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışması başlıyor! 603 bin hektarda da tescil işlemleri tamamlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarla gelecek sene 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışmasının başlatılması ve 603 bin hektarda tescil işlemlerinin bitirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Tekirdağ'ın iki ilçesi için son dakika arazi toplulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tekirdağ Marmaraereğlisi ve Çorlu ilçelerinde bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

5 ilde arazi toplulaştırması kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre Afyonkarahisar, Sivas, Iğdır, Manisa ve Bilecik'te bazı yerlerde arazi toplulaştırması kararı alındı.

Amasya ve Tunceli'de arazi toplulaştırma kararı!

Bugünkü 31478 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre Amasya ve Tunceli'de bazı yerlerde arazi toplulaştırması kararı alındı.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

Manisa Akhisar'daki arazi toplulaştırma kararı kaldırıldı!

Manisa İli Akhisar İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerde arazi toplulaştırmasına yapılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı yürürlükten kaldırıldı.

Denizli Çameli'nde arazi toplulaştırma kararı!

Denizli Çameli'nde bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Tunceli'de arazi toplulaştırma kararı!

Tunceli'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Denizli'de arazi toplulaştırma kararı!

Denizli'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Aydın'da arazi toplulaştırma kararı!

Aydın'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

bursa toplulaştırma arazi Haberi

bursa toplulaştırma arazi

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindekileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Bursa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Ceylan, Bursa’daki hayvancılık ve zirai faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu. Bursa’da toplulaştırmayı bekleyen 45 bin hektar arazinin olduğuna dikkat çeken Ömer Ceylan, “Bursa’mızın 110 bin hektar toplulaştırma arazisi var. Bunun 65 bin hektarı cumhuriyet tarihinden bu yana toplulaştırılmış ve toplulaştırma planına alınmış. Bu konuda son on yılda ciddi bir yol kat edilmiştir. Hedefimiz şu an Bursa’da yaklaşık 45 bin hektar alanda toplulaştırmayı sağlayabilmektir. Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yüzde 50’si gerçekleşen toplulaştırmanın geri kalan yüzde 50’sini de biz yapalım diye bir hedef koyduk önümüze. Etap etap gerçekleşecek çalışmalarımız 4 yıl içerisinde tamamlanacak.


Bursa’yı hayvan hastalıklarından arî il yapmak için çalıştıklarını söyleyen...