29 / 04 / 2024

Bursa tramvay istasyonu

Bursa tramvay istasyonu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirecek 9 tramvay istasyonuna yapılacak üst geçitlerin seçimini vatandaşın belirlemesi için anket başlattı.

Bursa T2 Tramvay Hattı için imzalar atıldı!

Kent meydanı ile otobüs terminalini birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 Tramvay hattı ihalesini kazanan Ultra Teknoloji, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzaladı.

Bursa yeni tramvay hattına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent meydanı ile terminal arasını birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 tramvay hattı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Gemlik'te 6.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gemlik İcra Dairesi tarafından Bursa Gemlik Engürücük Mahallesi'nde yer alan 5 bin metrekarelik zeytinlik olan taşınmaz üzerinde akaryakıt istasyonu ve eki binalar 6 milyon 171 bin 65 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Bursa T2 tramvay hattı raylı sistemlerle entegre olacak!

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada T2 hattının kent meydanına doğru 1.200 metresinde yerin altına girilmesi kararı aldıklarını ve T2’nin hattının normal sisteme entegre edilmesi gerektiğini belirtti.

Bursa Osmangazi'de 5 milyon TL'ye icradan satılık petrol istasyonu!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Soğanlı Mahallesi'nde yer alan petrol istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 12 bin 474 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa T2 tramvay hattında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, inşaat çalışmaları durma noktasında devam eden T2 tramvay hattında 3 aylık son bir süre belirlediklerini dile getirerek “Bana sorarsanız, yetişmez. Sonucu ne olur derseniz, sonucuna katlanırlar” diye konuştu.

Bursa T2 Tramvay Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul Yolu'na inşa edilen Bursa T2 Tramvay Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı hala devam ediyor.

Bursa Kestel'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Barakfakih Mahallesi, Dağeteği Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 967 bin 204 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gemlik'te 3.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Orhaniye Cumhuriyet Mahallesi, Manastır Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul, 3 milyon 799 bin 816 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gemlik'te 6.1 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Engürücük Mahallesi, Yazırova Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 171 bin 65 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa T2 Tramvay hattı Ağustos 2018'de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, T2 Tramvay hattında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bursaspor´a ikinci akaryakıt istasyonu!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Mudanya Yolu’nda mülkiyeti Bursaspor’a ait bir arazinin akaryakıt istasyonu olarak düzenlenmesine ilişkin kararı oybirliğiyle aldı.

Tramvay hattı Bursa'ya estetik katacak!

istasyonlu T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattında inşaat hızla sürerken, yüksekliği nedeniyle görüntü kirliliği oluşturacak perde duvarlarda yeni düzenlemeye girildi.

Bursa tramvay istasyonu Haberi

Bursa tramvay istasyonu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirecek 9 tramvay istasyonuna yapılacak üst geçitlerin seçimini vatandaşın belirlemesi için anket başlattı.


 Bursa Büyükşehir Belediyesi,  İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirecek 9 tramvay istasyonuna yapılacak üst geçit uygulamasının vatandaşlar tarafından belirlenmesi amacıyla anket çalışması başlattı.


Kent Meydanı ile Terminali birbirine bağlayacak olan 9.4 kilometrelik T2 tramvay hattı projesi kapsamında İstanbul Caddesi üzerine yapılacak 9 tramvay istasyonu için Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 model hazırlanırken, vatandaşların katılacağı anket sonucunda en çok oy olan 9 model uygulanacak. Vatandaşlar ayrıca belirlenen modeller dışında kendi önerilerini de anket çalışmasında sunabilecek.  


Eylül ayı sonuna kadar devam edecek anketin sonuçları yine Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sitesinden duyurularak kamuoyu ile paylaşılacak.


9.5 kilometrelik hat


İstanbul Caddesi’nin ortasından gidecek hatta, 11 istasyon olacak. Toplam 9 bin...