09 / 05 / 2024

Bursada dev eğitim tesisi

Bursada dev eğitim tesisi

Bursa'da, anaokulundan üniversiteye kadar tüm eğitim birimlerini içinde barındıracak olan dev eğitim tesisinin yapımı için imzalar atıldı

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Derince'ye dev eğitim kampüsü geliyor!

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) Sağlık Bakanlığı tarafından dev sağlık kompleksine dönüştürülmek isteniyor.

Isparta'ya dev eğitim kompleksi inşa edilecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yaptığı açıklamada Isparta'ya içinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul binalarının olduğu eğitim kompleksi yapmayı planladıklarını söyledi.

Samsun Tekkeköy'de 3 yılda eğitim yatırımları arttı!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, 3 yıl içerisinde eğitimde dev yatırımlara imza attı.Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemize yapılacak her türlü eğitim yatırımında taşın altına elimizi koyarak, üstümüze düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyoruz’" dedi.

Kaçak eğitim merkezleri kapatılacak!

MEB ve İçişleri Bakanlığı, kaçak işletilen merkezler için harekete geçti. Etüt merkezi, eğitim danışmanı gibi isimlerle kaçak çalışan merkezlerin, örgütlerin “ödev evi” haline geldiği belirlendi.

Karabük Eğitim Bir-Sen üyelerine konut projesi geliyor!

Eğitim-Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, yeni bir hizmet sendikacılığına daha imza atarak çığır açmaya devam ettiklerini ifade ederek, üyeleri için dev konu projesi başlattıklarını söyledi.

Bursa'da eğitime ayrılan dev tesisin yapımı için imzalar atıldı!

Bursa'da, anaokulundan üniversiteye kadar tüm eğitim birimlerini içinde barındıracak olan dev eğitim tesisinin yapımı için imzalar atıldı

Bursa´ya dev eğitim tesisi inşa edilecek!

Doğanköy’de 165 dönümlük alanın 25 yıl süreli olarak Birlik Vakfı’na devredildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşa edilecek kampüslerin Bursa’nın eğitim seviyesinin yükseltilmesinde etkin rol oynayacağına inandığını söyledi

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ataşehir'de kampüs açacak!

İstanbul'da 7 farklı noktada anaokulundan fen lisesine 12 okuluyla binlerce öğrenciye eğitim veren Eyüboğlu Eğitim Kurumları, yeni eğitim yılına dev bir kampüsle girecek.

Manisa Saruhanlı'da eğitim tesisi yapılacak!

Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde, Belediyenin tahsis ettiği Saruhan mahallesindeki 12 bin 250 metrekare alana, İmam Hatip Orta Okulu, İmam Hatip Anadolu Lisesi, 200 yataklı öğrenci yurdu ve Cami’nin de içinde bulunduğu dev bir eğitim tesisi yapılacak.

Samsun Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi yoğun ilgi görüyor!

Canik Belediyesi tarafından Samsun'a kazandırılan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, son bir yıl içerisinde 160 bin kişiye kapılarını açtı. Dev tesis Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor ve eğitim kompleksi olma özelliğine sahip...

Bursada dev eğitim tesisi Haberi

Bursada dev eğitim tesisi

Bursa'da 165 dönüm alana anaokulu, ilköğretim, lise ve üniversite kurulmasına ilişkin protokol, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Birlik Vakfı arasında imzalandı. Protokolle birlikte Nilüfer Doğanköy'de 165 dönümlük alanın eğitim tesisleri yapılması şartıyla 25 yıl süreli olarak Birlik Vakfı'na devredildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşa edilecek kampusların Bursa'nın eğitim seviyesinin yükseltilmesinde etkin rol oynayacağına inandığını söyledi. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ve Birlik Vakfı Bursa Şube Başkanı Mustafa Bayraktar'ın da eşlik ettiği törende konuşan Altepe, OECD ülkeleri arasında eğitim seviyesi en düşük olan ülkenin Türkiye olduğunu hatırlattı. 


SOSYAL TESİSLER DE OLACAK 

Başkan Altepe, protokol kapsamında belediye mülkiyetinde bulunan Nilüfer İlçesi Doğanköy Mahallesi'nde yer alan 165 bin metrekarelik alana taşınmamızın vakıf gayesiyle her türlü eğitim...