05 / 05 / 2024

Bursada proje çalışmaları

Bursada proje çalışmaları

Yenişehir’de 5 köyü birbirine bağlayan 17 kilometrelik ana yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sırasıyla 17 ilçenin tamamında tüm yolların yenileneceğini söyledi.

Çorum’da 'Yeni Şehir' projesi: Yaklaşık 2 milyon metrekarelik alanda çalışmalar başladı!

Çorum’da çevreye duyarlı şehir için çalışmalar start aldı. Söz konusu proje 1 milyon 870 bin metrekare alanda yapılacak.

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!

Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini kısaltacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışmalar hız kazanıyor. Proje için İngiltere'den 2,45 milyar avroluk kredi desteği alındı.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kanal İstanbul'da kazı çalışmaları başlıyor!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak isimlendirilen Kanal İstanbul'da kazı çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları tam gaz! 

Çılgın proje Kanal İstanbul için açıklamalar ardarda geliyor. Peki Kanal İstanbul projesinin çalışmalarında son durum ne? İşte çılgın projede son durum...

Galataport projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

Galataport Kruvaziyer Liman projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Proje dahilinde ilk gemi Nisan ayında limana yanaşacak.

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Narman Peribacaları'nın ihale çalışmaları tamam!

Türkiye'nin doğal güzellikleri arasında yer alan Narman Peribacaları'nın turizme kazandırılması için yürütülen proje ve ihale çalışmaları tamamlandı...

Bursada proje çalışmaları Haberi

Bursada proje çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Orhaniye, Osmaniye, Kozluca, Yeniyörük ve Söylemiş köylerini besleyen 17 kilometrelik ana yolda yapılan asfalt çalışmasını denetledi.



İl Özel İdaresi döneminde yapılamayan yolları bir bir hizmete aldıklarını, köyleri ilçelere ilçeleri de şehir merkezine daha işlevsel hatlarla bağladıklarını belirten Başkan Altepe, “Sırasıyla tüm bölgelerimizdeki ana yollar ve köy yollarımız Bursa’ya yakışır şekilde tamamlanacak. 17 ilçemizin tamamı, Büyükşehir ile birlikte bu hizmeti alacak” dedi.



Başkan Altepe, diğer bölgelerde olduğu gibi Yenişehir’in de asfaltlama çalışmalarından nasibini aldığını ifade etti. Bütünşehir uygulamasıyla birlikte ilçedeki tüm ana ve ara arterlerin Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlendiğini, 5 köyü birbirine bağlayan 17 kilometrelik stabilize yolun tamamlanarak hizmete açıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Özellikle kırsalda birçok köyümüzün kesiştiği ana aksları...