06 / 05 / 2024

bursagaz faturaları nereden ödenir

bursagaz faturaları nereden ödenir

Bursa’da doğalgaz dağıtımını gerçekleştiren Bursagaz, sektöre öncü olacak bir projeye daha imza atarak, müşterilerine doğalgaz faturalarını 444 11 33 üzerinden kredi kartı ile ödeme yapma kolaylığı sağlıyor...

Adil Karaismailoğlu'ndan 'Giresun' açıklaması: O faturalar ertelenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Afet bölgesindeki vatandaşlarımızın ilçelerimiz ve köylerimiz dahil olmak üzere GSM abonelerinin Ağustos ayı faturaları talepleri halinde bir ay ertelenecek." dedi.

Elazığ ve Malatya'daki depremden etkilenenlerin elektrik ve doğal gaz faturaları 3 ay ertelenecek!

Elazığ ve Malatya'daki depremden etkilenen vatandaşların elektrik ve doğal gaz faturaları 3 ay ertelenecek.

Elektrik faturalarına yeşil işaret!

Yeşil Tarife kapsamında enerji temin eden tüketicilerin faturalarında, kullanılan enerjinin temiz kaynaklardan üretildiğini gösteren özel bir işarete yer verilecek.

TESK'ten 'elektrik faturalarında indirim' talebi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Yüzde 20'si vergi ve kesintiler olan elektrik faturalarında mutlaka indirime gidilerek hem vatandaşlar hem de esnafımız sevindirilmelidir." ifadesini kullandı.

Ertelenen faturaların şirketlere maliyetini bakanlık karşılayacak!

Elektrik ve doğalgaz faturalarına afet ertelemesinde gecikme maliyetini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından karşılanacak.

Doğalgaz faturaları iptal edilecek mi?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, İGDAŞ'a bir yazı göndererek mevzuata aykırı olarak kesilen ve tüketici mağduriyetine sebep olan bütün faturaların iptal edilmesini istedi.

TOKİ kura sonuçları isim listesi nereden görüntülenebilir?

TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nin ilk çekilişi 24 Şubat tarihinde yapılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda devam eden kura çekimlerinde sıra Konya Selçuklu Ardıçlı’da yapılacak olan kura çekimlerine geldi. Peki, TOKİ kura sonuçları isim listesi nereden görüntülenebilir? İşte cevabı...

Kadınlar en çok nereden ev alıyor?

Türkiye genelinde 2019'da 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı. Bu konutların 420 bin 276 tanesini kadınlar aldı. Peki kadınlar en çok nereden ev alıyor?

İstanbul'da bu yıl açılacak 4 yeni metro hattı nereden geçecek?

Mega şehir İstanbul'da 2020 yılında toplam 4 yeni raylı sistem hattı hizmete girecek. Peki yeni metro hatları nereden geçecek? İşte piyango vuran ilçeler...

Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu nereden geçecek?

2021 yılında açılması planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu 5 istasyondan oluşacak. Peki Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu nereden geçecek? İşte Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı nereden geçiyor?

Tünel çalışmaları tamamlanan Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı açılış için gün sayıyor. Peki Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı nereden geçiyor?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

13 kilometre uzunluğunda olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı 12 istasyondan oluşacak. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

bursagaz faturaları nereden ödenir Haberi

bursagaz faturaları nereden ödenir


Müşterilerine yapılan hizmetleri ve yenilikler hakkında bilgilendirmede bulunan Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ercüment Türker, 2012 yılında 7’nci Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri kapsamında En Övgüye Değer Çağrı Merkezi ödülünü aldıklarını hatırlatarak, Bursagaz olarak sundukları kaliteli hizmeti daha üst seviyelere taşımak için fark yaratacak çalışmalara çağrı merkezinden başladıklarını kaydetti. 


Temmuz 2013’de ofissiz hizmet projesini hayata geçirerek, Bursagaz müşterilerinin Bursagaz ofislerine gelmeden tüm işlemlerini 444 11 33 nolu çağrı merkezinden veya web sitesi üzerinden yapabilmelerine imkan sağladıklarını aktaran Türker, Bursagaz müşterilerinin telefon ve web sitesi üzerinden sertifikalı firmalar marifeti ile ilk abonelik, müşterilerimizin talebi ile yerinde sözleşme, sözleşme iptali, online ödeme, endeks bildirimi, gaz açma randevusu, talep, öneri, şikayet ve bilgilendirme işlemlerini kısa sürede yapılabildiğini aktardı. 


Ofissiz hizmet projesi çalışmaları kapsamında Ocak ayında IVR...