06 / 05 / 2024

bursagaz faturası nereye ödenir

bursagaz faturası nereye ödenir

Bursa’da doğalgaz dağıtımını gerçekleştiren Bursagaz, sektöre öncü olacak bir projeye daha imza atarak, müşterilerine doğalgaz faturalarını 444 11 33 üzerinden kredi kartı ile ödeme yapma kolaylığı sağlıyor...

Doğalgaz faturası nereye yatırılır?

Doğalgaz faturaları, anlaşmalı bankalar aracılığı ile ödenebildiği gibi İGDAŞ veznelerine gidilerek de ödenebiliyor. Peki, doğalgaz faturası nereye yatırılır? İşte doğalgaz vezneleri ve veznelerin çalışma saatleri...

Ağrı'da boş eve 39 bin lira elektrik faturası geldi!

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde Cahit Tan'a ait boş eve, Aras Edaş Elektrik Dağıtım şirketi tarafından 39 bin 126 lira 40 kuruşluk elektrik faturası gönderildi.

İnşaat gürültüsü nereye şikayet edilir?

İnşaat çalışmalarının resmi saatleri, 27601 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi Ve Yönetimi Yönetmeliğinde tespit ediliyor. Peki, bu saatler dışındaki inşaat gürültüsü nereye şikayet edilir?

DASK hasar ihbarı nereye yapılır?

Zorunlu Deprem Sigortası’ndan faydalanabilmeniz için binanızın tamamen ya da kısmı olarak zarar görmüş olması fark etmiyor küçük hasarlar içinde tazminat talep edilebiliyor. Peki, DASK hasar ihbarı nereye yapılır?

Elektrik faturasında tasarruf sağlamanın yolları!

Ailede ısınma, aydınlatma, temizlik, kişisel bakım gibi günlük faaliyetlerin sürdürülmesinde ve tüketiminde, karar verici kişi olarak kadınların önemli bir rolü bulunmakta. Elektrik faturasında tasarruf sağlamanın yolları...

DASK primi nereye ödenir?

Zorunlu Deprem Sigortası primleri yılda 1 kez olmak üzere peşin olarak ödeniyor. DASK bir yıl için geçerli sayılıyor ve poliçe süresi bittiğinde yenilenmesi zorunlu tutuluyor. Peki, DASK primi nereye ödenir?

Su faturası nasıl yatırılır?

Belli dönemlerde kesilen su faturası web sayfasında belirtilen ödeme noktalarında ödenebiliyor. Peki, su faturası nasıl yatırılır? Su faturası internetten ödenebiliyor mu? İşte su faturası ödeme noktaları..

Elektrik faturasında neler ödüyoruz?

Elektrik faturası, elektrik dağıtım şirketi tarafından kullanıcın kullandığı elektrik miktarına göre hesaplanıyor. Peki, elektrik faturası kapsamında neler yazar? Elektrik faturasında neler ödüyoruz, diyorsanız işte yanıtı..

Elektrik faturası reaktif cezası nedir?

Elektrik faturalarında; Aktif harcama sanılarak, reaktif kullanımdan dolayı fazla fatura tutarları ödenebiliyor. Peki, elektrik faturası reaktif cezası nedir? Elektrik faturası reaktif cezası nasıl tespit edilir?

Elektrik faturası her yerden ödenir mi?

Kimi zaman elektrik aboneleri, faturayı ödemeyi unutabiliyor veya farklı bir şehirde bulunabiliyor. Peki, elektrik faturası her yerden ödenir mi? Başka şehirden elektrik faturası ödenir mi?

Geciken elektrik faturası nereye ödenir?

Mesken ve işyeri gibi taşınmazların elektrik faturaları PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından yapılabiliyor. Peki, geciken elektrik faturası nereye ödenir? İşte yanıtı..

Kaçak yapılaşma nereye şikayet edilir?

İnşaat çalışmaları için belli başlı prosedürleri ve gereklilikleri yerine getirilmesi gerekiyor, aksi takdirde yapı kaçak yapı oluyor. Peki, kaçak yapılaşma nereye şikayet edilir?

Kat irtifakı için nereye başvurulur?

Bir arsa üzerinde ileride kat mülkiyetine konu olmak üzere yapılacak veya yapılmakta olan bir veya birden çok yapının bağımsız bölümleri için kat irtifakı kurulabiliyor. Peki, Kat irtifakı için nereye başvurulur?

bursagaz faturası nereye ödenir Haberi

bursagaz faturası nereye ödenir


Müşterilerine yapılan hizmetleri ve yenilikler hakkında bilgilendirmede bulunan Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ercüment Türker, 2012 yılında 7’nci Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri kapsamında En Övgüye Değer Çağrı Merkezi ödülünü aldıklarını hatırlatarak, Bursagaz olarak sundukları kaliteli hizmeti daha üst seviyelere taşımak için fark yaratacak çalışmalara çağrı merkezinden başladıklarını kaydetti. 


Temmuz 2013’de ofissiz hizmet projesini hayata geçirerek, Bursagaz müşterilerinin Bursagaz ofislerine gelmeden tüm işlemlerini 444 11 33 nolu çağrı merkezinden veya web sitesi üzerinden yapabilmelerine imkan sağladıklarını aktaran Türker, Bursagaz müşterilerinin telefon ve web sitesi üzerinden sertifikalı firmalar marifeti ile ilk abonelik, müşterilerimizin talebi ile yerinde sözleşme, sözleşme iptali, online ödeme, endeks bildirimi, gaz açma randevusu, talep, öneri, şikayet ve bilgilendirme işlemlerini kısa sürede yapılabildiğini aktardı. 


Ofissiz hizmet projesi çalışmaları kapsamında Ocak ayında IVR...