30 / 06 / 2024

bursalılar imar

bursalılar imar

Davutkadı Mahalle Muhtarı Nihat Gençer, “Muhtarlık dönemim boyunca hangi hizmet için talepte bulunduysam mahallemize hepsi yapıldı. Önümüzdeki yerel seçimleri kim alırsa alsın bizim için önemli değil, bizim için hizmet yapıyor olması önemlidir" dedi

Bursalıların 12 yıldır beklediği imar planları askıda!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2011 yılından itibaren önemli bir sorun olan ve mahkeme kararlarıyla bir türlü yürürlüğe konamayan Çağrışan – Göynüklü 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı'nı Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçerek, yerel belediye tarafından askıya alındı.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

2023 imar affı son dakika! İmar affı çıktı mı? İmar affı ne zaman başlayacak? 2023 imar affı çıkacak mı?

İmar affına dair sorulan sorular hız kazandı. Vatandaşlar imar affının çıkıp çıkmayacağını sorguluyor. İşte 2023 imar affına dair detaylar!

2023 imar affı çıkacak mı? Yeni imar affı çıkacak mı? İmar barışında son gelişmeler!

İmar affına dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Vatandaşlar imar affının çıkıp çıkmayacağını sorguluyor. İşte bu konuya dair detaylar!

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Bursalılar dikkat! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığ'nın merakla beklenen Bursa Mustafakemalpaşa projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursa'ya yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! Bursalıların dört gözle beklediği tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. Peki TOKİ Bursa projesi hangi ilçede inşa edilecek.

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Beykoz'da imar affı yeniden başlamalı!

Beykoz'da birçok vatandaş imar barışından faydalanamadı. Yapı Kayıt Belgesi çıkaramayan vatandaşların binası yok hükmünde olduğundan hiçbir işlem yapamıyor. Vatandaşlar imar affının yeniden başlatılmasını istiyor...

LG Brand Shop Bursa'da açıldı!

LG Electronics, Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nde LG Brand Shop açarak Bursalıları premium ürünleriyle bir araya getirdi...

Birevim 2020’yi ‘Tasarruf Seferberliği Yılı’ ilan etti!

“BİREVİM”, Bursa özelinde gerçekleşleşen “Yerel Halkın Tasarruf ve Finans Davranışlarına Yönelik Tutum” araştırması sonuçları yayınlandı. Araştırma sonucunda Bursalılar 30 yaşından önce tasarruf yaparken, Bursa’da 10 kişiden 6’sının borcu bulunmuyor.

Sis Dağı'nda imar affı ve yıkım!

Sis Dağı'nda kaçak olarak inşa edilen yapılar imar barışı uygulaması kapsamında tek tek yıkılıyor.

bursalılar imar Haberi

bursalılar imar

Yılların sorununa çözüm isteyen Davutkadılılara tercüman olan Muhtar Nihat Gençer, parti ayrımı yapmaksızın çağrıda bulundu.


Davutkadı Mahalle Muhtarı Nihat Gençer, “Muhtarlık dönemim boyunca hangi hizmet için talepte bulunduysam mahallemize hepsi yapıldı. Önümüzdeki yerel seçimleri kim alırsa alsın bizim için önemli değil, bizim için hizmet yapıyor olması önemlidir. Yıldırım ilçesinin mevcut Belediye Başkan adaylarımızdan kim imar planı sözünü verirse, bizim oyumuz o kişiye. Bize imarın sözünü versinler ki bizler de mahallemizin ileri gelenleri ile görüşüp, konuşup bir karar verelim” diye konuştu.

Şenol İlhan: Davutkadı Mahalle Muhtarı Sayın Nihat Gençer, 2014 yılı için yapmak istediğiniz projeler nelerdir?

Nihat Gençer: Aslında bizim mahallemizde yapılacak çok da hizmet yok. Hizmet istediğimiz zaman da alıyoruz. Yıldırım Belediye Başkanı Sayın Özgen Keskin ile çok eskiye dayalı bir diyalogumuz...