02 / 05 / 2024

Büyap Yapı nerede

Büyap Yapı nerede

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Arslan ve Yasin Turgut ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 2453/1 Sokak'ta kuruldu.

Promen B Yapı İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promen B Yapı İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Güler tarafından kuruldu.

Nidapark Küçükyalı Büyükada nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nidapark Küçükyalı Büyükada nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Vergi yapılandırmalarında son gün 2 Ekim!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yapılandırılan borçların 2. taksit ödemelerinin 2 Ekim akşamına kadar yapılacağını hatırlattı..

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Gayrimenkul sektörü BÜYAP’ta buluştu!

BÜYAP'ın üniversite öğrencileri tarafından her yıl merakla beklenen kariyer günü Civil Career; 26 Kasım Cumartesi günü sektörün önde gelen isimlerini Türkiye çapındaki inşaat mühendisi ve mimarlık adaylarıyla sekizinci kez buluşturdu.

ÇB Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇB Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fatih Çelikbilek tarafından 1 milyon TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Rusya ile normalleşme sektöre 700 milyon dolar getirecek!

Rusya ile Türkiye arasında düzelen ikili ilişkilerle ilgili İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, “Sektör ihracatımız 2014 yılında 710 milyon dolardı. Olumlu süreç devam ederse kısa sürede bu rakamı tekrar yakalayacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Türk yapı sektörü Avrupa için atakta!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa’nın en büyük 2’nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan “Paris Batimat 2015”e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

FİB Yapı Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FİB Yapı Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Oflaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Diyar Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Muğla Yatağan kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Muğla Yatağan'da aylık taksitler 298 TL'den başlıyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler satışa çıkarılıyor. TOKİ Muğla Yatağan kura çekilişi nerede yapılacak?

Karacaören Hes'in 10 taliplisi var!

Karacaören hidroelektrik santrallarının özelleştirme ihalesi için 10 katılımcı başvurdu. Özelleştirme idaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan yazılı açıklamada ihaleye katılmak isteyen firmalar açıklandı.

Büyap Yapı nerede Haberi

Büyap Yapı nerede

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Arslan ve Yasin Turgut ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 2453/1 Sokak'ta kuruldu.


Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...