17 / 05 / 2024

Büyük Modern Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyük Modern Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyük Modern Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, Cengiz Keleş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Emekliye büyük zam yapılacak. İşte emekli vatandaşların alacağı maaş

Emekli vatandaşlara yönelik ocak ayında büyük bir zam yapılacağı değerlendiriliyor. Kulislerde şimdiden rakamlar da konuşulmaya başlandı.

9 bankada peş peşe büyük deprem! Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti, Ziraat ve 4 banka daha resmen açıkladı! Acil bakın

9 bankada peş peşe büyük deprem... Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti, Ziraat ve 4 banka daha resmen açıkladı... Acil bakın...

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros'ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros'tan yapıldı. Tuvalet kağıdının satış ücreti o markette 14 TL'ye kadar düştü. İşte tuvalet kağıdına ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya zamla başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam yapıldı. Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Migros'ta ayçiçek yağı, kırmızı et ve beyaz ette büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros Marketin başlattığı dev kampanya devam ediyor. Migros'ta seçili temel gıda ürünlerinde büyük indirim yapıldı. Peki Migros'ta hangi ürünler kaç TL indirme girdi? İşte 12 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Araç sahipleri dikkat! Büyük indirim yapılacak!

TBMM'de hazırlanan vergi borcu yapılanması araç sahiplerini de kapsıyor. Trafik cezası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeyenlere büyük indirim yapılacak.

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Muammer Keskin: Şişli'nin en büyük sorunu yapı stoku!

Şişli’nin en büyük sorunlarından birinin yapı stoku olduğunu dile getiren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “İlçemizde zemin sağlam ama binalar ömrünü tamamlamış durumda. Bu sorunları ortadan kaldıracak çalışmaları hazırlıyoruz” diye konuştu.

3 büyükşehirde en çok konut satılan o ilçeler!

TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerine göre en çok konut satışı büyükşehirlerde yapıldı. Peki, hangi ilçelerde konut satışlarında patlama yaşandı? İşte 3 büyükşehirde en çok konut satılan o ilçeler..

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Büyük Modern Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Büyük Modern Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyük Modern Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te, Cengiz Keleş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Büyük Modern Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...