08 / 05 / 2024

Büyükada Otel İşletmeleri nerede

Büyükada Otel İşletmeleri nerede

Büyükada Otel İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Antlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Büyükada, Nizam Mahallesi, Çankaya Caddesi'nde kuruldu.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki yerleşke büyütülüyor: 1.683 yeni konut ve 75 odalı otel yapılacak!

Mersin’deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmalar devam ederken, Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi, personel yerleşkesini büyütüyor. Söz konusu projeyle 1.683 yeni konutun yanı sıra 75 odalı otel de inşa edilecek.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Küçükyalı Büyükada ödeme planı!

Küçükyalı Büyükada ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte Küçükyalı Büyükada ödeme planı ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da yüzde 15 peşinatla!

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte projeyle ilgili tüm detaylar...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da ödemeye 2. yılda başlayın!

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde ödemeler 2. yılda başlıyor...

Büyükada Otel İşletmeleri nerede Haberi

Büyükada Otel İşletmeleri nerede

Büyükada Otel İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Antlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Büyükada, Nizam Mahallesi, Çankaya Caddesi'nde kuruldu. 


Büyükada Otel İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü turizm yatırımlarında bulunmak, her türlü turizm tesisleri kurmak, kiraya vermek, kiralamak, satın almak, işletmek, mevcut olanlara iştirak etmek, acentelikler almak, vermek, gerekli olacak her türlü işleri yapmak, Yurt içi ve yurt dışında otel, motel, residence, restaurant, bar, disco ve benzeri konaklama, tatil, eğlence, spor ve gösteri tesisleri inşaa etmek, açmak, işletmek, kiralamak, devir almak, kiraya vermek, devir etmek, bunlarla ilgili her türlü teşvik, izin ve benzeri belgeleri almak Turizm alanında ve diğer alanlarda faaliyet gösteren işletmelere hertürlü teknik, temizlik,...