14 / 05 / 2024

Büyükçekmece Halk Eğitim Müdürlüğü emlak danışmanlığı

Büyükçekmece Halk Eğitim Müdürlüğü emlak danışmanlığı

Büyükçekmece Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle emlak danışmanlığı kurs kayıtları başladı. Peki Büyükçekmece emlak danışmanlığı kurslarına kayıt olmak için nereye başvurmak gerek? İşte iletişim bilgileri...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar ortadan kaldırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçe genelinde depreme dayanıksız olan binaların yıkımına devam ediyor. 

Büyükçekmece'de 22 binden fazla konut yıkılarak yenilendi!

Büyükçekmece Belediyesi, depreme yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 22 binden fazla konutun yıkımını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece'de inşaat kazası: 1 yaralı!

İstanbul Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlanılan binada bir işçi çatı katından asansör boşluğuna düştü. Hastaneye götürülen işçinin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlendi. 

Büyükçekmece'de 4 bina yıkıldı!

Türkiye'de son dönemde peş peşe yaşanan depremler kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul Büyükçekmece'de 4 bina yıkıldı...

Büyükçekmece Tepecik'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, Tepecik Mahallesi 576 ada, 10 parsede yer alan arsayı 6 milyon 312 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Büyükçekmece yatay yapılaşmada örnek ilçe!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz aylarında İstanbul'un en çok rağbet gören Büyükçekmece sahilinde incelemeler yaptı.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

Büyükçekmece'de boş konutlara nüfus kaydı yapan memur tutuklandı!

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'na yapılan şikayet üzerine, boş konutlara nüfus kaydı yaptığı tespit edilen nüfus müdürlüğünde görevli bir personel tutuklandı.

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Büyükçekmece Halk Eğitim Müdürlüğü emlak danışmanlığı Haberi

Büyükçekmece Halk Eğitim Müdürlüğü emlak danışmanlığı

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Halk Eğitim Müdürlüğü, emlak danışmanlığı kursu veriyor. Büyükçekmece Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü Emlak Danışmanlığı kurs kayıtlarının başladığı bildirildi.


Emlak danışmanlığı kursuna kayıt olmak ve detaylı bilgi için iletişim bilgileri şöyle; 


Adres: Dizdariye Mahallesi Mimarsinan Caddesi No: 3 Kat:2 Büyükçekmece / İstanbul (PK 34500)


Tel: 0212 883 40 00 / 883 35 89