27 / 04 / 2024

Büyükçekmece Sanayi bölgesi

Büyükçekmece Sanayi bölgesi

1981 yılında Küçükçekmece ile Büyükçekmece gölleri arasındaki 500 hektarlık alan ''sanayi bölgesi'' ilan edilmiş. İstanbul'da yeni yapılacak sanayi tesisleri ya da İstanbul'un merkezinden çıkarılan sanayi tesisleri iki göl arasında yapılacakmış.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Büyükçekmece Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'un Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye Bindir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı...

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ertüzün ve Hande Gizem Türker ortaklığında kuruldu.

İSKİ'den Büyükçekmece'deki 3 sanayi sitesine altyapı yatırımı!

İSKİ, yağış nedeniyle taşkın meydana gelen Büyükçekmece'deki Tecimen, Gültur ve Bülbüloğlu sanayi sitelerinde altyapı çalışması başlattı.

FS Koçak Emlak İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

FS Koçak Emlak İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi, Seyfettin Bayram Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Büyükçekmece, Murat Çeşme Mahallesi'nde açıldı.

Büyükçekmece Batı Mahal'in yüzde 45'i tamam!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Büyükçekmece Sanayi bölgesi Haberi

Büyükçekmece Sanayi bölgesi



KÜÇÜKÇEKMECE İLE BÜYÜKÇEKMECE ARASI SANAYİ BÖLGESİ OLDU


  Bundan böyle İstanbul'da yeni yapılacak sanayi tesisleri 2 göl arasında yer alacak.


  İstanbul Belediyesi'nin 500 hektarlık alanın elektrik, su, kanalizasyon ve yol gibi altyapılarını tamamlamasından sonra bölge, sanayicilerin kullanımına açılacak.


  İSTANBUL'da, Küçükçekmece ile Büyükçekmece gölleri arasındaki 500 hektarlık alan ''sanayi bölgesi'' yapılmıştır. Bundan böyle İstanbul'da yeni yapılacak sanayi tesisleri ya da İstanbul'da yeni yapılacak sanayi tesisleri ya da İstanbul merkezinden çıkarılması öngörülen gayrisıhhî sanayi tesisleri ünlü iki göl arasında yer alacaktır.

   BAKANLIK ONAYLADI


  Büyük İstanbul Nazım Planı Bürosu tarafından hazırlanan ve Küçükçekmece ile Büyükçekmece gölleri arasındaki 500 hektarlık alanın sanayi bölgesi...