18 / 05 / 2024

büyükçekmecede 10 kasım 2014te elektrik kesintisi mi yapılacak

büyükçekmecede 10 kasım 2014te elektrik kesintisi mi yapılacak

10 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Marmara 3.1 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük depremin öncüsü mü? SON DAKİKA!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da dün akşam meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki bu deprem, beklenen büyük depremin öncüsü mü? İşte detaylar...

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Büyükşehirlerde 10 kişiden 3'ü fahiş kiralar, işsizlik ve yüksek gıda fiyatları sebebiyle göç etmek istiyor!

Büyükşehirlerde çalışan her 10 kişiden en az 3'ü başka bir şehre yerleşmek istediğini belirtiyor. İşte ayrıntılar...

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

İstanbul’da büyük deprem olacak mı? İşte uzmanların tek tek görüşleri!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da büyük bir deprem olacak mı tartışmaları iyice alevlendi. Kimi jeologlar, İstanbul’da en az 7,5 büyüklüğünde bir deprem olacağını iddia ederken, kimileri ise buna ihtimal vermiyor. Peki hangi uzman ne diyor?

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay, burs ya da eğitim materyalleri gibi farklı çözümlerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, sadece bu yıl 62 bin 700 öğrenciye 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımı verildi.

büyükçekmecede 10 kasım 2014te elektrik kesintisi mi yapılacak Haberi

büyükçekmecede 10 kasım 2014te elektrik kesintisi mi yapılacak


10 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek


Yapılan açıklama şu şekilde;


Kesinti Saatleri: 12:00 - 16:00

Kesinti Tarihi: 10.11.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Batıköy Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, Dolunay Sitesi, Orçelik...