18 / 05 / 2024

büyükçekmecede su kesintisi mi yapılacak

büyükçekmecede su kesintisi mi yapılacak

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece ilçesi Hürriyet mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacak! Şartlar ve son başvuru tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki Hamidiye Su personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru detayları, alınacak personel sayısı ve başvuru tarihleri de yer aldı.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Damacana sularda büyük kampanya! 19 litre damacana suya yüzde 40 indirim! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Damacana sularda büyük kampanya başladı! 19 litre sularda inanılmaz indirimler başladı! 19 litre damacana suya yüzde 40 indirim! Peki, damacana su fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Mersin Büyükşehir Temmuz ayı Meclisi'nde kira konusu görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, su faturalarının 3 ay süreyle ertelenmes ive Büyükşehir’in kiracısı olan esnafın kira borçlarının 3 ay ertelenmesi için meclis kararı gerektiğini, Temmuz ayı meclisinde bu konuları gündeme getireceklerini söyledi.

Büyük İstanbul depremi için su ve gıda uyarısı!

Hazırlanan rapora göre, mega kent İstanbul'da 7'den büyük deprem olması halinde içme suyu şebekesinin çökmesiyle beraber 8.7 milyon kişiye 'acil su ve gıda arzı' gerekecek.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Konutta 15 yılın en büyük fırsatıyla karşı karşıyayız!

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Konutta son 15 yılın en büyük fırsatı ile karşı karşıyayız" dedi...

büyükçekmecede su kesintisi mi yapılacak Haberi

büyükçekmecede su kesintisi mi yapılacak


İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece ilçesi Hürriyet mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak


Arıza Tarihi : 2014-10-22 10:13:00

Arıza Yeri : B.ÇEKMECE

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : HÜRRİYET MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 22.10.2014 tarihinde saat 17:00 civarı bitirilmesi...