11 / 05 / 2024

Büyükçekmecenin üst geçitleri yenileniyor mu

Büyükçekmecenin üst geçitleri yenileniyor mu

Büyükçekmece Belediyesi, D 100 Karayolu üzerindeki üst geçitlerde bakım onarım çalışması yapıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 500 TL'yi geçti! Aygaz, Mogaz, Milangaz 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz senenin zam rekortmenleri arasında yer alan mutfak tüpünün fiyatı 500 TL'yi aştı. Yeni zamlı mutfak tüpü fiyatlarını gören vatandaş kan ağlamaya başladı. Peki, mutfak tüpü ne kadar? Büyük tüp kaç TL? 20 Ağustos 2023 Aygaz, Mogaz, Milangaz fiyat listesi...

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

AK Parti düğmeye bastı! İstanbul’dan Anadolu’ya göç için harekete geçildi! Büyükşehirlerde yaşayanlar dikkat!

AK Parti, İstanbul başta olmak üzere her geçen gün nüfusuyla beraber kentsel problemleri de artan büyükşehirleri rahatlatmak amacıyla düğmeye bastı. İstanbul'da nüfus artışı, yoğun trafik ve betonlaşmayı engellemek isteyen AK Parti, strateji kurullarıyla özel projeler üretiyor. İşte detaylar...

GSB'den geçlere büyük kıyak: Seyahatsever Projesi ile 81 ilde ücretsiz konaklama imkanı! İşte tüm ayrıntıları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Seyahatsever Projesi ile gençlere büyük kıyak geçti. Söz konusu proje ile 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında ücretsiz konaklayabilecek. İşte başvuru detayları...

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yıktı geçti! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselişe geçti. Gram altın Kapalıçarşı'da 1.500 lirayı aştı. Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen Yıktı geçti! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! 23 Haziran 2023 altın fiyatları...

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem büyüme tahminlerini 1 milyon civarında yaptıklarını belirterek, “Türkiye’deki piyasalar bu rakamı aşarsa o zaman Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak ve böylece İspanya’yı geçmiş olacak" dedi.

1400 büyük bina, neredeyse sıfır enerjili binalar konseptine geçti!

1400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçiş yaparak, 1 Ocak'tan itibaren 5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji kullanımını zorunlu hale getiren düzenlemeye uydu. Bu düzenleme, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.

5 bin metrekareden büyük toplam 1.400 bina 'Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar' konseptine geçti!

5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji zorunluluğu getiren düzenleme kapsamında toplamda 1.400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçti.

İslam Memiş'ten altın ve dolar için son uyarı! Büyük kriz patlayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Altının Efendisi İslam Memiş, altın ve dolar ile ilgili son uyarıyı yaptı. Büyük kriz paylayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Euro'da resmen büyük deprem! 20 TL'yi geçen Euro nereye gidiyor? İşte 25 Aralık 2022 Euro kuru!

Euro'da resmen büyük deprem yaşanıyor. 20 TL'yi geçen Euro nereye gidiyor? İşte 25 Aralık 2022 Euro kuru...

Büyükçekmecenin üst geçitleri yenileniyor mu Haberi

Büyükçekmecenin üst geçitleri yenileniyor mu


Büyükçekmece Belediyesi, D 100 Karayolu üzerindeki üst geçitlerde bakım onarım çalışması yapıyor.


Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı üst geçitlerin merpen çıkış bölgeleri ve ayaklarında oluşan olumsuzlukları giderdi.


Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, D 100 Karayolu üzerinde bulunan üst geçitlerin çıkış ve iniş bölgeleri zemininde oluşan problemleri gidererek, kış mevsiminde vatandaşa sorun yaratmasının da önüne geçti.


Anında Müdahale Ediliyor


Fen İşleri Müdürlüğü Acil Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, ilçe genelinde vatandaşlardan gelen uyarıları da dikkate alarak yol ve kaldırımlarda oluşan sorunlara anında müdahale ediyor.


Bu kapsamda Hürriyet Mahallesi Sümbül Sokak, Mimaroba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki olumsuzlar giderilirken, Kumburgaz As 1 Sokak'ta da asfalta onarım çalışması yapıldı.


"Halkımızın Hizmetindeyiz"


Çalışmaları yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan...