27 / 04 / 2024

büyükdere caddesi imar durumu

büyükdere caddesi imar durumu

İstanbul Kağıthane ve Sarıyer İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Büyükyalı projesinin imar sorunu çözüldü!

Bakırköy-Zeytinburnu sahilinde sur gibi yükselen yeni konut projelerinden biri olan ve açılan dava sonucu plansız kalan Büyükyalı projesinin imar sorunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çözüldü.

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Büyükdere Caddesi nazım imar planı yeniden askıda!

İstanbul Sarıyer-Kağıthane İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresi Nazım İmar Planı itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

büyükdere caddesi imar durumu Haberi

büyükdere caddesi imar durumu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ve Sarıyer İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 17 Haziran 2016 tasdik tarihli Nazım İmar Planı, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 21 Kasım 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...