05 / 05 / 2024

Büyükdere iskele iletişim

Büyükdere iskele iletişim

Sarıyer Eski Büyükdere Vapur İskelesi Binasının 36 yıl süreyle 3 milyon 970 bin dolar bedelle en yüksek teklifi veren Atikler Turizme işletme hakkının verilmesi karara bağlandı...

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Bitcoin madenciliğinde büyük değişim!

Bitcoin (BTC) ağına ait veriler, merkeziyetsizliğin önceki yıl artmaya devam etmesi nedeniyle büyük değişim geçirmeye hazırlanıyor.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Büyükşehirlerde büyük değişim başlıyor!

Büyükşehir Belediyeleri Taslağı’na göre ilçeler merkez ve taşra olarak ikiye ayrılacak. Taşra ilçelerine ayrı bütçe ayrılacak. Belediye ve bakanlık dışında kimsede imar yetkisi olmayacak.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Büyükdere iskele iletişim Haberi

Büyükdere iskele iletişim

İstanbul Sarıyer Eski Büyükdere Vapur İskelesi Binası'nın 36 yıl süreyle 3 milyon 970 bin dolar bedelle en yüksek teklifi veren Atikler Turizm Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine işletme hakkının verilmesi karara bağlandı. 


Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (ÖİB) çeşitli kurumlara ait olan bazı taşınmazların özelleştirilmesi ve imar değişikliklerine ilişkin 9 tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne (KGM) ait İzmir'in, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'ndeki 8 bin 181 metrekare yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasına karar verildi.


Karara göre, söz konusu taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek ve satış varlık satışı suretiyle gerçekleşecek. Özelleştirme işlemleri 2 yıl içinde tamamlanacak.ÖİB, mülkiyeti Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ'ye (GAYRİMENKUL AŞ) ait Tokat'ın, Merkez İlçesi, Kaleardı Mahallesi sınırları içerisinde yer...